vrijdag 23 juni 2017

Parketvloer wit maken

We moeten witte plinten plaatsen. Gaandeweg wil ik meubels gaan vervangen of schilderen. Want die witte kasten, díe zijn vergeleken met het houtwerk en de vloer helemaal niet wit meer. We hebben zo lang getwijfeld voor we de stap durfden te zetten om ons parket wit te laten maken , maar ik . Ben je uitgekeken op de houten vloer en wil je een rustigere basis in huis?


De houten vloer wit verven is dan een goed idee.

Laat je inspireren door vtwonen. Een witte vloer is op het moment erg trendy. Het zorgt voor een classy en ruimtelijke uitstraling. En eigenlijk is een witte vloer vrij eenvoudig zelf te maken.


Ga voor een slijtvaste verf en kies een witte tint. Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer. Eikenhout roken en wit oliën met WOCA Antiekloog en Diamond Oil wit - Duration: 2:08.


Bona Uitleg voor het verven van uw houten vloer.

Voorbeeld wit verven van parketvloer. De toevoegingen maken de kleur net iets zachter dan bijvoorbeeld signaalwit en verkeerswit , waaraan alleen zwart is toegevoegd. Hieronder ziet u een afbeelding van veel gebruikte wit tinten uit de RAL kleurenwaaier. Voor op de bovenverdieping vind ik een geschilderde houten vloer erg mooi (en dan het liefst wit ). Houten vloer wit verven . Echter, omdat er momenteel gewoon.


Ik zie inderdaad ook wat je bedoelt met die harssporen, maar het lijkt dus niet zoveel uit te maken of je een oude of een nieuwe vloer gebruikt. Wil jij je houten vloer of parketvloer een persoonlijk tintje geven? Geen neutraal hout, maar een trendy witte of gekleurde vloer? Of gewoon de kale plekken wegwerken? De sterke lak van Histor is een uitstekende keuze.


Ook bij intensief gebruik blijft je vloer jarenlang mooi. De wit geschilderde vloer geeft een moderne uitstraling. Het is een bewerkelijk klusje, maar de vloer. Het schilderen van een verouderde houten vloer brengt een extra dimensie in uw huis.


Het lijkt alsof de vloer er al jaren ligt en krijgt een robuuste uitstraling zoals in oude schuren en op scheepsdekken. Een geschilderde houten vloer, de trend van nu!

Een prachtig dekkend wit houten vloer, een dekkend zwart houten vloer of een dekkend grijs houten vloer, het is allemaal mogelijk met de Woca Floorpaint. Een nieuwe behandelmethode die wij onszelf eigen gemaakt hebben. Met deze behandelmethode . Geef uw eiken parketvloer een kleureffect of maak hem zo donker als een wengé. Logen, beitsen of gekleurde olie, FloorHouse. Na het logen dient het hout te worden . Heb je bovendien niet het geld om een nieuwe parket te laten leggen?


Overweeg dan om je vloer te overschilderen! Het grote voordeel is dat je kunt kiezen welke kleur je neemt. Onthoud ook dat lichte kleuren de ruimte over het algemeen groter zullen maken , een donkere vloer voegt een vleugje . Kleine vlekken verwijderen die niet weggaan met schoonmaken zoals beschreven onder kopje 2. Het gaat om een wit geoliede eiken parketvloer. De Wit Geoliede Floer Duoplanken met de Rustiek ABC Eiken toplaag van mm zijn verlijmd op een mm dikke berken multiplank drager.


Lees ook over het alternatief! Door gebruik te maken van deze plankopbouw wordt werking van het hout tegen gegaan. Evelien De Bruyne (27) gaf de houten vloer van haar logeerkamer onlangs een kleurrijke make-over. Evelien gaf het lichtgrijze parket een zachtblauwe tint. In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je de nerf van je vloer een mooi kleur-accent kunt geven.


Daarvoor gebruik je verdunde verf op waterbasis, acrylverf. Kies je voor wit dan noem je het whitewashen, neem je zwarte verf dan heet het blackwashen. Voeg toe icoon Print deze klus . Best is om dagelijks uw vloer even schoon te maken met een stofzuiger met zachte borstel, mop of zachte keerborstel. Regelmatig onderhoud - geoliede vloeren. Reinigend onderhoud - geoliede vloeren.


Weinig gebruikt zoals slaapkamers en gasten- kamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts