woensdag 28 juni 2017

Laslamellen

Laslamellen en lasgordijnen bieden dezelfde visuele bescherming. De keuze wordt bepaald door de mechanische belasting waaraan de afscherming bloot gesteld wordt. Wanneer er sprake is van een grote of regelmatige mechanische belasting, verdient het de aanbeveling om lamellen toe te passen. Leverbaar uit voorraad en geschikt voor gebruik in lasomgeveingen.


Gecertificeerd leverbaar, voldoet aan alle normeringen. Deze transparante, donkere lamellen worden geleverd op rollen van meter of worden desgewenst op maat gesneden en geponst.

De laslamellen beschermt de omstanders tegen de gevaarlijke visuele straling die vrijkomt bij de werkzaamheden van de lasser. Deze laslamellen worden in verschillende kleuren . Productomschrijving: Lamel oranje Breedte: 300mm Dikte: mm. Ze bieden bescherming tegen . EUR (310EUR incl. btw), Bestel NU status: - Werkdagen.


Blootstelling aan laslicht is gevaarlijk. Voor advies, neem contact met ons op over laslamellen. Het Robusto programma omvat een serie schermen van zeer hoge kwaliteit. De rollengte is meter.

Lamellen ongesneden op rollen van meter. LASGORDIJNEN EN LAMELLEN ZIJN IN VERSCHIL- LENDE . Wanneer er een grote of regelmatige mechanische belasting bij het lasproces komt kijken, is het aan te raden om laslamellen te gebruiken. Producten - laslamellen 3x 3mm kleur Oranje-CE op rol 50m Alles op het gebied van lastechniek bij Van Kampen: autogene las- en snijapparatuur, elektrische- en plasma snijtechniek.


Slijplamellen Clear 300x3mm, rol meter niet gesneden. Oranje Ter afscherming van de Laswerkplek Goedkeuringsstempel in de rol AAA kwaliteit. Goedgekeurde pvc voor gebruik in lasgordijnen.


De lamellen kunnen desgewenst op maat gesneden en geponst worden. Voor de ophanging van de lamellen is een kunststof ophangclip leverbaar . In situaties waarin er sprake is van grote of regelmatige mechanische belasting is het beter lamellen toe te passen. Onderstaande lamellen zijn uitgevoerd in de kleur Green-9. Uiteraard leveren wij ook . Op deze pagina van Vanotools B. U informatie over LASLAMELLEN. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Cs-unit, centraal filtersysteem. NB Deze systeemoplossing is frequentiegestuurd via een druk- sensor. De kleppen openen zodra de lasrobots starten.


De drukopnemer meet het drukverschil in het leidingwerk en stuurt de frequentieregelaar aan.

Lasscherm met oranje laslamellen , met zwenkarmen en - wielen. Zwenkarm met groene laslamellen , 80m breed. Alle kleuren Cepro laslamellen zijn goedgekeurd volgens de . Harmonicasysteem lamellen 16.


Impact slagvaste robotplaat 20. Speciaal op maat gemaakte producten kunnen niet retour genomen worden. Geïnteresseerd in Lastechniek - Lastenten en afschermingen - Lasschermen vast en verrijdbaar? Lasaulec, de échte technische groothandel.


Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts