dinsdag 27 juni 2017

Tapijttegels 100x100

Op zoek naar tapijttegels voor uw evenement, beurs stand of bijvoorbeeld voor in uw showroom? Diverse b-keus restpartijen 100x100cm tapijttegels op een pallet. Goedkope vloerbedekking voor in huis. De tegels zijn 100x100cm. Tapijttegels voor u project.


Wij verkopen onze tapijttegels zowel via de webshop als via de showroom.

Verhuur, Partytenten verhuur, loungemeubilair verhuur, verhuur regio oss, verhuur regio den bosch, verhuur regio Nijmegen. Veenendaal bent u aan het juiste adres voor goedkope tapijttegels van hoge kwaliteit. U zult nergens tapijttegels van Heuga en Interface zo goedkoop kunnen krijgen, omdat wij de tapijttegels rechtstreeks vanaf de Heuga en Interface fabriek in Scherpenzeel geleverd . De naam zegt het al, ruim jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop van ALLEEN tapijttegels. Vol trots kunnen wij u vertellen dat ons familiebedrijf inmiddels ruim jaar bestaat. Florence tapijttegels in diverse kleuren verkrijgbaar en geschikt voor meerdere vertrekken.


Makkelijk en snel te leggen. Aangegeven prijs is per tapijttegel.

Zoals altijd de voordeligste online én offline! Al vele jaren worden er tapijttegels gebruikt voor zowel beurzen als winkel en kantoren etc. Giant tapijttegel kleur: Rood 100x100cm incl. Een dansvloer, tapijttegels of evenementenvloer huren? Jaspers Verhuur Tilburg verhuurt alles voor een geslaagd feest.


Bekijk ons assortiment vloeren hier. Voeg toe aan wensenlijst (inloggen) Delen. Het materiaal heeft de grootste duurzaamheid en scheurt niet. Onze tapijttegels zijn alleen te stuk te koop en ideaal voor standbouwers die de tegels meerdere malen willen gebruiken. Behalve voor beursstands zijn de tapijttegels ook zeer geschikt als vloerbedekking voor tijdelijke kantoorruimtes.


Prijs normaal per m 1ex. Aktieprijs per m 1ex. Ook onze aanbiedingstegels zijn altijd nieuw.


Buiten restpartijen van bekende merken hebben wij ook ons eigen private label: Square Compact, Square Living of Square Office. We leveren de goedkoopste en voordeligste tapijttegels rechtstreeks van de fabrikant. Zo bent u gegarandeerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts