vrijdag 23 juni 2017

Gelaagd glas op maat

Blank gelaagd veiligheidsglas vanaf € 2per m2. Op maat gelever scherpe prijzen, op maat geleverd. Zodra uw bestelling door ons is ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk in behandeling genomen. Het gelaagd glas wordt in de fabriek op maat geproduceerd en daarna bij u thuis of op een ander adres . Neem vrijblijvend contact met ons op over de werking van dit gelaagd glas.


Als horizontaal glas, doorvalbeveiliging of inbraakwerend.

Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas. Gratis bezorging op locatie! PVB folie gelamineerd tussen het glas. Dit glas wordt veel toegepast voor onder andere BALUSTRADE, WINDSCHERM, PLANCHET. DAKLICHT, DAKBEGLAZING Kiest u voor . Bent u op zoek naar informatie over gelaagd glas of de kosten hiervan?


Lees hier wat u moet weten over gelaagd glas. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas.

De breedte en hoogte van het gelaagde glas waar je naar op zoek bent kun je zelf bepalen. Gelaagd Glas bestellen doe je bij Inkoopglas. Afhankelijk van het aantal lagen folie dat je tussen de glazen platen in wil wordt de dikte van het glas bepaald. Veel machineglas dat wij op voorraad hebben, is van gelaagd glas en kunnen we direct leveren. Niet gehard helder glas als binnenlaag.


Staat uw ruit er helaas niet tussen ? Dan is de kans groot dat we uw ruit op maat kunnen snijden, zélfs op locatie! Kunnen we niet op maat snijden, dan produceren we uw ruit zo snel mogelijk. Hijman Glas uit Rijswijk snijdt gelaagd glas op maat en monteert het vakkundig bij u op locatie. Hieronder zie je het assortiment gelaagd glas welke je ook in de gelaagd glas configurator tegen komt.


Je kan hier specifieke informatie raadplegen over de verschillende glassoorten en je hebt een goed overzicht wat de basisprijzen zijn van de glassoorten. De configurator helpt je om een keuze te maken met mogelijke . Op zoek naar gelaagd glas op maat dat beschermt tegen letsels en inbraak? Ontdek het ruime aanbod van Qualiglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts