vrijdag 16 juni 2017

Groendak nl

Materialen worden geleverd via de groendak -webshop. De voordelen van een dakpan gecombineerd met alle voordelen van een groendak. Weg met warme zolderkamers en grauwe pannen.


Het voordeel van natuurlijke isolatie en het mooie uiterlijk van de beplanting gelegd met het gemak van een pannendak. Door afmeting en gewicht is de Groendakpan zo ontworpen dat .

Sempergreen is wereldwijd marktleider in direct-groene oplossingen voor groene daken, groene gevels en bodembedekkers. Elke dag maken we de wereld. U kunt meer te weten komen over de producten van H. Groendak is specialist op het gebied van groene daken.


Dreessen Dakbedekkingsbedrijf B. Met onze groendak webshop hebben wij Webshop Keurmerk, wel zo veilig! Wij zijn sedumcassettes (ook wel Sedumtrays genoemd) specialist van de Benelux, bestel dit handige groendak in onze sedumshop!

Wij leveren in heel Nederland en België. De techniek die hiervoor gebruikt wordt is niet meer te vergelijken met de werkwijzen uit het verleden. Grasplaggen en boomschors hebben plaats gemaakt voor duurzamere, moderne materialen.


Een dakbegroeiing is voor iedereen, particulieren, bedrijfsgebouwen, industrie of grootschalige woningbouw. Wil je weten wat een groendak kost en hoeveel subsidie je kunt krijgen? Groene daken hebben zóveel voordelen dat ze in verschillende buitenlandse steden al verplicht zijn.


In onder meer Toronto, Chicago, Stuttgart en Basel moet op elk nieuw gebouw een groen dak worden aangelegd. In Nederland stimuleren veel gemeenten de aanleg van begroeide daken via subsidie. Sedumdaken, terrasdaken, tuindaken, moestuindaken en natuurdaken verschijnen meer en meer in Nederland.


Een goede ontwikkeling want groendaken dragen op meerdere manieren bij aan het milieu. Daarnaast geeft het natuurlijk een mooi plaatje. Wanneer u voor een groendak op uw gebouw kiest, . Intensieve groendaken van Nophadrain maken het mogelijk om een tuin of park op een dak aan te leggen – compleet met bestrating, gazons, struiken of bomen! Je kunt een groen dak zelf aanleggen met dit stappenplan.


Bent u op zoek naar een expert voor de aanleg van een groendak , sedumdak of daktuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met meer dan 3succesvol aangelegde projecten en meer dan 1groene daken in onderhoud zijn we dé expert op het gebied van groene daken. Groendaken hebben niet alleen een esthetische functie voor de hedendaagse architectuur. Groendaken geven een nieuwe functie aan gebouwen en steden. Een groendak geeft de uitstraling van een tuin op uw dak.


De bedoeling van een dak is dat het ons beschermt tegen weer en wind. Een conventioneel dak voldoet perfect aan die eisen maar het kan ook veel meer zijn dan enkel bescherming. Als groendak bijvoorbeeld!


Bij een groendak bestaat de bedekking hoofdzakelijk uit levende planten. Voordelen groendak : Isolatie, Langere levensduur dakbedekking, Waterbeheer, Luchtkwaliteit en Biodiversiteit. Artikel over groendak voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts