dinsdag 20 juni 2017

Vloer betonlook

Een moderne betonlook vloer geeft een eigentijdse uitstraling aan uw interieur. De mprijs van een betonlook vloer laten leggen in huis, badkamer, woonkamer of keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren. Lees hier alle informatie.


Onderhoudsvriendelijk, slijtvast en helemaal te ontwerpen naar uw wens. Een betonlook vloer in een badkamer, woonkamer, keuken of kantoor?

Een woonbeton vloer is een goed geprijsde hoogwaardige, waterdichte en slijtvaste vloer. Woonbeton is mogelijk in vele kleuren. Wat is een betonlook vloer ? We leggen het uit met voorbeelden. Altijd al gedroomd van een betonlook vloer maar is gepolierd beton geen optie?


Alternatieven zoals gietvloeren, beton cire en betonlook tegels vind je hier. Geniet van de uitstraling van beton en de warmte van een gietvloer betonlook. Ga voor een unieke uitstraling met de betonlook vloer van Senso.

De vloer wordt afgewerkt met . De Leef- Beton gietvloer wordt in lagen opgebracht met een gemiddeld verbruik van ca. Design Betonvloer is specialist op dit gebied en levert en plaatst in heel Nederland de ideale betonlook vloer in de meest uiteenlopende ruimtes. Deze vloer is namelijk niet alleen populair bij particulieren, maar wordt ook . De betonlook vloer is een zeer trendy vloer , die in combinatie met een minimalistische of juist natuurlijke inrichting tot zijn recht komt. Bent u op zoek naar een gietvloer met betonlook ? Bij DEWECO heeft u keuze uit hoogwaardige kunststofvloeren met betonlook voor diverse toepassingen! Zoals de naam het al zegt hebben deze vloeren een betonlook.


De vloeren met betonlook zijn op dit moment een van de grootste trends te noemen op interieurgebied. Ze worden weliswaar gewoon gemaakt van PVC maar zijn strak tegen elkaar gelegd waardoor uw vloer de uitstraling krijgt van een volwaardige betonvloer . Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. See more ideas about Floors, Midland texas and Slate.


Betonlook egaline Een uitstekend product om vloeren te egaliseren en tegelijk een industriële Betonlook uitstraling te creëren. Ook over de moderne vloer heeft Nategmo goed nagedacht. Er is een geheel eigen lijn ontwikkeld.


Ware kunst mag je zeggen.

Maar ook voor gespaande vloeren (zie foto rechts) die lijken op de Venetiaanse . Naast reguliere gietvloeren, epoxyvloeren en vloercoating zijn er ook zogenaamde betonlook vloeren. Maar wat is dat nou eigenlijk, een betonlook gietvloer? Het gaat hier namelijk om gietvloeren met een look net als die van een echte betonvloer. Dit zijn dus kunststof gietvloeren . De uitstraling van een bedrijfsvloer in uw woning.


Graag willen wij u bewust maken van de mogelijkheden en beperkingen van deze vloeren. Deze vloeren zijn nooit egaal in afwerkings niveau en kleur maar hierdoor ontstaat een vloer waarvan . Architop - creëer een designbeton vloer met slechts millimeter. Dankzij het innovatieve product van Ideal, Architop, kan u bij een renovatie zonder breekwerken een betonlook bekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts