donderdag 29 juni 2017

Ks railsysteem

De gordijnrail KS is een handbediend railsysteem en geschikt voor woning en bedrijfsruimten. Hoogwaardig en efficiënt, handbediend gordijn- railsysteem. Eenvoudig en snel te monteren met de Smart.


Klick plafondsteun of wandsteun. Rail kan in zowel binnen- als buitenbocht gebo- gen worden met een radius van cm. Ook te buigen in variabele radius voor speciale ramen, zoals halfronde erkers en cirkels.

De meest gebruikte gordijnrails door professionals! Goede kwaliteit, nog betere prijzen en jaar garantie. Geen vervelende koppelstukken.


Neem de tijd om nauwkeurig te installeren, dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Zorg dat u een rolmaat heeft die lang genoeg is zodat u in één keer kunt meten. Meet altijd twee keer, zo sluit u vergissingen uit.


Bovenstaand ontvangt u bij levering. Elegant gevormd gordijnrailsysteem. KS glijders A symetrisch voor standaard u rail en DS rail.

Wave glijders voor gordijnrails DS - KS - U- rail. Railroede Basis Wit 20mm. Wandsteunen van 5cm en 12cm lang. Aluminium gordijnrails zijn bij ons te verkrijgen in diverse types, soorten en maten.


Veelgebruikte railsystemen zijn: KS - rails , DS-rails, G-rails, CKS-rails (door middel van touwbediening) of elektrische rails. KS rail dl profi glijder nylon, wit. Uitschuifbare gordijnrails, gordijnrails op maat en bocht. Bekijk alles in de bouwmarkt of online.


De KS gordijnrails grijs is een handbediend railsysteem. Dit komt door de makkelijk buigbare eigenschappen. De rail is te verkrijgen tot een lengte van meter. Is er een nog grotere lengte vereist, dan zorgen we dat de las zo gemaakt wordt, dat er geen verstoring optreedt bij het openen en sluiten van het gordijn.


U-rail de luxe aluminium. Guy-rail handbuigbaar compleet. Onze specialisatie met betrekking tot staal is het vervaardigen van een zogeheten lichtgrid. Deze grids zijn dusdanig opgebouwd dat ze gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van doeken, speakers, lichtarmatuur, decorstukken of een combinatie hiervan. Indraaibare schroeflengte mm.


Maak jouw gordijnen helemaal compleet met een gordijnroede of gordijnrail van Praxis. Voor compacte behuizingen KS.

Kies uit verschillende stijlen en materialen en reserveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts