donderdag 22 juni 2017

Schuifdeur in de muur

Bespaar ruimte met onze schuifdeursystemen in de wand. Plaas eenvoudig uw schuifdeur in de wand. Geschikt voor metalstud of houten scheidingswanden. Deze inbouwframes zijn geschikt voor metal-stud wanden of houten frames die afgewerkt worden met gipsplaat en naderhand afgewerkt moeten worden met een deurpost en architraaf.


Let op: de schuifdeursystemen worden geleverd zonder schuifdeuren , deurpost en deurlijst (architraaf).

Schuifdeur in wand Xhout, eenvoudige installatie en korte levertijd door het DIY -systeem. Maasroute Deuren heeft schuifdeursystemen en bijbehorende kozijnen, van standaard tot exclusief. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw schuifdeur onzichtbaar in de muur te laten verdwijnen door een speciale schuifdeur en ombouw constructie.


Deze constructie biedt u een aantal unieke voordelen, namelijk:. De functie van een deur is vrij helder, bij een schuifdeur bestaat er een grijs gebied tussen deur of muur. Zeker wanneer het een groot paneel betreft kun je vaak spreken van een schuifwand in plaats van een schuifdeur. Hier wordt bijvoorbeeld bij zalencentra slim gebruik van gemaakt door een grote ruimte in te delen met .

Wij zouden opteren voor een schuifdeur van de living naar de bureau en van de living naar de keuken. Het grote misverstand rond een schuifdeur - Doret Schulkes. Dus deze deur isoleert minder dan een opdekdeur waar eigenlijk alleen bij de vloer wat ruimte open is. Als je nog aan het verbouwen bent zou je . Een inbouw schuifdeur is het toppunt van integratie. Er is wel wat werk voor nodig om dit doel te bereiken.


In een holle wand dient eerst een special frame ingebouwd te worden waarin de deur uiteindelijk kan schuiven. Het frame wat wij hiervoor gebruiken heet Essential en is van de fabrikant Scrigno. Er zijn verschillende technische mogelijkheden voor de plaatsing van een schuifdeur. Dit systeem is esthetisch niet zo interessant omdat de rails en profielen . Ik ben bezig met een kleine verbouwing en zou graag een grote schuifdeur (bxh = 1mx 2m20) installeren die tussen twee muren verdwijnt.


Er staat reeds een oude muur , daarvoor zouden we een ytong- muur willen plaatsen. Houd er rekening mee dat bij montage op de muur , de deur altijd centimeter breder moet zijn dan de opening waar hij voor komt te hangen. Je kunt de railsystemen combineren met bijna alle binnendeuren, met uitzondering van CanDo Easy deuren.


Wat voor een schuifdeur wens jij?

Ruimtebesparende schuifdeuren. Appartementen, woonzorgaccommodaties, één- en tweepersoons woonruimte en levensloopbestendige woningen vragen om slimme ruimtelijke oplossingen. Svedex biedt u de keuze uit verschillende in de wand en voor de wand schuifdeursystemen. Er is voor elke ruimte en elke bouwkundige . Doordat een schuifdeur geen draaicirkel heeft, krijg je meer ruimte in huis. Meer ruimte creeer je ook door het materiaal of de kleur van de deur.


Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende kleur of juist voor . U kunt zelf uw schuifdeurpakket samenstellen met een rail en ophangsets passend bij uw deurgewicht. We hebben echter ook complete bouwpaketten in ons assortiment waarmee u. Alle stompe binnendeuren in ons assortiment zijn ook geschikt als schuifdeur ! Wij adviseren u wel om een vakman in te schakelen om deze constructie te monteren. Voor het afhangen van schuifdeuren heeft u een schuifsysteem nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts