vrijdag 30 juni 2017

Dk vloeren

Dk Vloeren , Zeelan Netherlands. Mooiste vloeren voor de beste prijs. Openingstijden: Van woensdag tot en met zaterdag van tot 17. Bekijk DK Vloeren in Heinkenszand op de Zeelandnet Bedrijvengids. De meest volledige site met ruim 66.


Zonnige prijzenregen bij Zomaar Leuk.

Vanmiddag was de prijsuitreiking van de Home Make-Over actie bij Zomaar Leuk. Er waren veel mensen naar de Dorpsstraat 1gekomen. Natuurlijk werden de Home Make-Over t. Plinten om een deurkozijn. Oranjeboomstraat Wemeldinge. Kliklaminaat in een woonkamer.


Tegellaminaat in een woning. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook!

Chiara Dunzinger heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. Like en deel de nieuwe pagina LikeWin . Vaak zijn oudere vloeren nog erg de moeite waard. Mocht u nog een vloer hebben liggen die wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan is het altijd interessant om een reno-vatie te overwegen! U bent welkom bij MultiStyle Parket aan de Rijksstraatweg DK Hurdegaryp.


Onze openingstijden zijn als volgt: Maandag . Bij ons vindt u verschillende soorten vloeren. Onderscheid maken wij tussen harde vloeren , PVC vloeren , tapijten en karpetten. De installatie van de vloeren wordt verzorgd door onze eigen vakbekwame medewerkers.


Op zoek naar professioneel vloeren onderhoud? Breeclean alle specialistische kennis in huis voor het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. De Vloerenman, specialist op het gebied van vloertegels, tegels en vloerverwarming. Wij leggen uw vloer op vakkundige wijze. Specialist in het leggen van tapijt, vinyl, marmoleum, pvc,pvc traprenovatie, egaliseren van vloeren etc.


Deze vakman biedt garantie. DK - Vloeren is een bedrijf in Heinkenszand. Garantie kan verschillen per opdracht, spreek van tevoren goed af met de vakman wat de garantievoorwaarden zijn.

Ontdek op onze website alles wat je wilde weten over laminaatvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts