vrijdag 30 juni 2017

Melamine hout

Toepassingen: Ideaal voor wand en meubilair Esthetisch en economisch, dé oplossing voor interieurbouw Opbouw: Decoratief vel papier gedrenkt in melaminehar. Website by Starring Jane. Melamine wordt altijd op spaanderplaat aangebracht. Het hout wordt hierbij voorzien van een dun laagje melaminehars. Dit kan met een glanzende of matte afwerking zijn, maar ook met een houtmotief of andere soorten motieven.


Het materiaal wordt door hitte en druk aangebracht.

Dankzij de hars blijft de . Massief hout wordt gebruikt voor het maken van meubels, kasten, binnendeuren, wandbekleding met een hoge afwerkingsgraad. Een plaatmateriaal bestaande uit verschillende samengeperste laagjes melamine harsen, die een dikte vormen van ongeveer 0. Dit laminaatvel wordt aan beide zijden op . Het is een meerwaardige organische base die vooral wordt gebruikt in kunstharsen, die soms ook – foutief – met de term melamine worden aangeduid. Meubelplaat is een spaanplaat afgewerkt met een folie ( melamine ). We bieden platen aan met en zonder afwerking van de smalle kanten.


Voordelen meubelplaten bij woodtex: Groot aanbod in verschillende kleuren.

Direct leverbaar uit voorraad! Hoge densiteitsspaanplaat met ongeschuurde, harde oppervlakte en sterk schroefbare kern, verlijmd met MUF-lijm. De plaat ondergaat minimale uitzetting en zwelling o. Geschikt voor dragende toepassingen in vochtige omgevingen en kan als betonbekistingsplaat.


Op het eerste gezicht oogt een keukenkast in laminaat exact hetzelfde als één in melamine. Wat is nu werkelijk het verschil tussen laminaat en melamine ? Tenzij je kiest voor massief hout of glas, zijn keukenkasten doorgaans gemaakt van platen worden afgewerkt met een toplaag in laminaat of melamine. Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout , plaatmateriaal of aanverwante producten, zowel voor nieuwbouw als renovatie. MARTENS COLLECTION VOORRAADGAMMA.


Bekijk hier alvast enkele van de nieuwste trends in decoratief plaatmateriaal. Grote stock van de meeste verkochte kleuren bij Unilin. Deze zijn dan ook het snelste te leveren. Wens u prijs voor een een specifiek kleur van de merken Egger, Stylinart, Krono,. We kunnen alles ook afkanten naar wens met de geschikte kantenbanden.


Ook afkanten via 0-voeg . Naast de courante afmetingen, kunnen ook ander maten besteld worden. Technische fiches beschikbaar.

MELAMINE WIT STRUCTUUR MM X M MELAMINE WIT STRUCTUUR MM X M. Bekijk onze ruime keuze van houtmaterialen die in elke soort werkomgeving passen. Ontdek alle verschillende kleuren van ons melamine zitschaal houtmateriaal. Denk hierbij aan gebruik in bedrijfskantines, catering, hotels en congrescentra.


Het voordeel van melamine is dat het licht is in gewicht en extreem sterk. Alle melamine producten die we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts