vrijdag 16 juni 2017

Cilinder voor slot

Huissleutels kwijt, cilinderslot vervangen? Bekijk ons aanbod deurcilinders, zoals knopcilinders, gelijksluidende cilinders en veiligheidscilinders. Wanneer u nieuwe cilindersloten wilt hebben dan is het handig te weten hoe een cilinderslot te vervangen.


In onze duidelijke instructievideo laten wij u zien hoe makkelijk het is om een cilinder te vervangen. Uitleg cilinderslot vervangen. U mag het slot en de deurschilden helemaal laten zitten.

Kwaliteits-SKG cilindersloten voor zeer aantrekkelijke prijzen. Met of zonder certificaat, gelijksluitende sets en sluitsystemen met hoofd en groepen sleutels. De standaardversie wordt voornamelijk gebruikt op stompe houten deuren met een dikte van ongeveer 40mm. De 10mm die de cilinder aan beide zijden uitsteekt (totale lengte van een standaardcilinder is 60mm) wordt bedekt door het deurbeslag (de schilden met deurkruk en -greep).


Alle cilindersloten die hieronder staan afgebeel worden in ons eigen atelier volgens uw wens gemonteerd. Je kan knopcilinders, halve cilinders , enkel -of gelijksluitende cilinders van alle maten bestellen, hiermee kan je verschillende deuren met dezelfde sleutels laten opengaan. Stiften, plaatjes of kogeltjes blokkeren de cilinder zolang de bijpassende sleutel niet in het slot is gestoken. Alleen als de juiste sleutel in de cilinder wordt gestoken kan deze worden gedraaid in de behuizing, waarmee het slot geopend of .

Wil je je voordeur voorzien van een nieuw slot ? Lees dan hier hoe je een slot met een losse of vaste cilinder vervangt. Houd ongewenste bezoekers buiten de deur. Het is een essentieel onderdeel van hang en sluitwerk: een cilinder die het deurslot afsluit en jou een veilig gevoel geeft. In onze webshop vind je cilindersloten in alle soorten en maten, zodat je uitkomt bij het beste cilinderslot voor jouw deur.


U wilt een cilinderslot kopen? U bent op zoek naar gelijksluitende cilinders ? Losse cilindersloten bestellen? Bezoek onlinedeurbeslagshop. Cilindersloten nu bij HORNBACH kopen! Direct uit voorraad leverbaar, vertrouw, gratis verzending vanaf €en met een ouderwets goede service.


Topkwaliteit deurcilindersloten met of zonder certificaat en in alle mogelijke afmetingen. Video waarin uitgelegd wordt hoe je een cilinderslot kunt vervangen. Een cilinder is de basis van uw deurbeveiliging. Het vervangen van cilindersloten.


De anti kerntrek cilindersloten van de MC Color Pro serie worden in onze werkplaats voor u op maat gemaakt. Hierdoor ligt deze levertijd zeer laag. Bestelt u uw cilinders op werkdagen voor 23:uur, dan worden deze (zo goed als altijd ) de volgende werkdag geleverd.

Dit geldt voor gelijksluitende sets en verschillende . Het produceren van een kwalitief hoogwaardige cilinder is een kunst an sich. De kwaliteitseisen waaraan cilinders , sloten en beslag moeten voldoen worden strenger naarmate het aantal inbraken. De cilinder is het deel van de deur waar je de sleutel insteekt. Wanneer je de juiste sleutel gebruikt activeert dit onderdeel het cilinderslot in de deur. De nachtschoot wordt hierdoor in of uit de sluitkom in de deurpost gedraaid.


Het is daarom ook erg belangrijk dat je voor een goede cilinder kiest omdat deze het slot bedient. Na speerwerk op internet kom ik er maar niet achter wat nou een goed cilinderslot is en wat het verschil is tussen de merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts