dinsdag 27 juni 2017

Snel ramen wassen

Met dit stappenplan maak jij je ramen gemakkelijk én snel streeploos schoon. Voor het lappen van de ramen : neem water met een scheut schoonmaakazijn, een scheut spiritus en een druppeltje afwasmiddel. Dit werkt ook goed om de schimmelige aanslag onder de goot (de z.g.n. boeidelen) te reinigen.


Uit onderzoek van Lenano blijkt dat ramen zemen, lappen of wassen – hoe je het ook wilt noemen – door Nederlanders wordt gezien als de meest vervelende klus in huis. Gevolgd door stofzuigen en het toilet schoonmaken. Ramen komen pas tot hun recht wanneer ze volledig proper zijn.

Vuile vensters geven een slordige indruk, belemmeren het uitzicht en moet je dus altijd vermijden. Er zijn heel wat remedies beschikbaar om je ramen te wassen zonder strepen. Degelijk materiaal is belangrijk en ook de techniek die je . Van spons tot krantenpapier. Benut het allemaal om uw ramen te wassen zonder strepen.


Dit voorkomt een streeploos resultaat bij het ramen zemen. Giet een beetje glansspoelmiddel in de emmer voor nog schonere ramen. Hoe vaak je je ramen moet zemen is helemaal afhankelijk wat jij zelf prettig vindt.

Zit je ongemakkelijk als je weet dat de ramen vies zijn, pak dan snel de emmer en trekker uit de kast. Tips om zonder strepen de ramen te wassen : Doe een scheut azijn in een emmertje lauw water. Ook glansspoelmiddel voor de vaatwasser heeft dezelfde werking als azijn. Neem, na het wassen van je ramen , de laatste vochtrestjes weg . Neem de spons, zeem en ramenwisser ter hand en maak zo snel mogelijk korte metten met alle stof, vuil en spinnenwebben die zich de afgelopen tijd op je ramen hebben . De ramen streeploos lappen : hoe doe je dat? In vijf simpele stappen worden je ramen streeploos schoon.


Whahaha, nooit gedacht dat ik hierop zou reageren, want ik kon het ook nooit, maar sinds kort werk ik als alfahulp (huishoudelijke hulp via de thuiszorg) voor twee oude mevrouwtjes, en die zijn dól op ramen lappen. Of laten lappen , door mij, in dit geval. En het is zó simpel, ik blijf er verbaasd over. Ramen lappen doe je gemakkelijk, snel en zonder strepen met deze tips. Wist je dat je met een krant eventuele strepen nog weg kunt poetsen?


Klus snel geklaard en glanzende streeploze ramen. Als jij denkt een goede tip voor het ramen wassen te hebben zijn er altijd mensen die het geen goede tip vinden. Verwijder vooraf het ergste vuil met een gewone doek van je ramen.


Voor uitwerpselen van vogels kan je een krabbertje gebruiken. Swiffer- starterkit voor vloerreiniging, Snel schoonmaaksysteem. Swiffer Duster XXL: een snel , handig en efficiënt schoonmaaksysteem, Snel schoonmaaksysteem.

De vloeistof geurt fris, zonder overdreven sterk in de neus te schieten en drupt niet snel van het raam af. Hoewel het even duurt vooraleer alle streepjes zijn opgedroog is het eindresultaat bijzonder goe zowel op een raam als op een spiegel. Persoonlijk spendeer ik graag wat meer aan een ecologisch . Vuil op de kozijnen is bovendien slecht voor de verflaag op het hout. Redenen genoeg om de ramen regelmatig . Vul een emmer met lauw water en doe er een scheutje ammonia door.


Werk van onder naar boven . Tante Kaat heeft een oplossing om bij de lenteschoonmaak de ramen te poeten zonder blauwe. Ik vul opnieuw een teiltje met water en wat azijn. Met een spons maak ik het raam schoon.


Nu pak ik de trekker om het raam weer droog te maken. Tussendoor gebruik ik een zeem om ook de trekker af te drogen. De klus is met deze methode snel geklaard.


Voor een streeploos resultaat moet je er . Zie jij ook zo tegen de grote voorjaarsschoonmaak op? Om alle ramen - en vooral die kleine raampjes - van binnen en van buiten te moeten wassen ? Met de juiste tools en ons recept voor een eigen schoonmaakmiddel voor ramen zal je versteld staan hoe makkelijk, snel en probleemloos ramen wassen kan zijn. Een paar halen, een paar trekken en hup, de blinkende ramen stralen je tegemoet.


Hoe krijgen ze dat toch zo schijnbaar moeiteloos voor elkaar? Geheime wondermiddeltjes? Een beetje van alles waarschijnlijk, maar succesvol en snel ramen zemen gaat je met deze tips en trucs .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts