dinsdag 27 juni 2017

Akoestische mat

AKOESTISCHE OPLOSSINGEN VOOR: De bronnen van lawaai zijn talrijk. Insulco oefent zijn knowhow in de sector van akoestische isolatiematerialen reeds meer dan jaar uit. De insulit-onderlagen voor chape, houten vloer opbouw of parket, ontworpen en gemaakt door Insulco, zijn een . Het vilt zorgt ervoor dat lage frequenties van 1tot 5Hz worden verzacht en het schuim doet dit voor middelmatige en hoge frequenties van 500 . Afhankelijk van de belasting wordt de juiste densiteit geselecteerd.

ISO- MAT is verkrijgbaar in gegolfde of vlakke uitvoering. Met de gegolfde uitvoering zijn betere resultaten met gelijke dikte realiseerbaar. Samenleven in een appartementsgebouw, in een levendig huis met een gezellig (groot) gezin … Het zijn maar enkele situaties waarin je geconfronteerd kan worden met geluidsoverlast.


Of niet: als je kiest voor akoestische isolatie! Dankzij akoestische isolatie op maat wordt je rust niet verstoor en dat . Flexidal bvba promoot en distribueert de IsolGomma geluidsisolatie in België en Luxemburg. Deze bedrukte kant wordt aan de bovenzijde geplaatst.


Comfort in je huis heeft niet alleen met de luchtkwaliteit en de temperatuur te maken.

Geluidsisolatie of akoestische isolatie. Ook geluidsisolatie speelt hier een belangrijke rol. Het razende verkeer buiten of de buren kunnen voor geluidsoverlast zorgen in je woning, als ze niet goed werd geïsoleerd. Ook het geluid dat je zelf . WAT IS CONTACTGELUIDISOLATIE? Zoals het woord aangeeft betreft dit een isolatie tegen contactgeluiden.


Concreet worden maatregelen getroffen om onder andere het geluid van voetstappen van mensen die op een vloerconstructie lopen te . Akoestisch comfort is een niet te onderschatten aandachtspunt in het bouwproces. Zowel voor privé als voor publieke projecten. We plaatsen een akoestische mat. Betopor isolatiechape is hét basismateriaal voor akoestische isolatie van vloeren.


Het is verplicht in appartementen en te overwegen in woningbouw. Er wordt altijd gestart met een vlakke uitvulling van de leidingen op de draagvloer met Betopor, waarop een soepele mat en bijhorende randstroken . Op zoek naar de beste akoestische isolatie - zowel horizontaal als verticaal? Wij zijn een oude woning aan het verbouwen.


Aangezien de woning door verschillende mensen zal worden bewoond is vooral de akoestische isolatie van groot belang.

Door akoestische isolatie te plaatsen kan je de akoestiek sterk verbeteren in een ruimte. Ontdek hier enkele populaire oplossingen bij akoestisch isoleren. URSA is een toonaangevende producent van glaswol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) die beschikt over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor duurzame isolatieoplossingen. URSA is als hoofdrolspeler op de Europese isolatiemarkt, het handelsmerk voor bedrijven en . Welke factoren zijn belangrijk bij akoestische tapijten? Celstructuur, materiaal, dikte, brandweerstan waterabsorptie, frequentie, categorie, samendrukking, dichthei stijheid en de klasse waarin deze zich bevinden.


Voor de meeste isolatiematerialen zijn ecologische materialen beschikbaar. Productiviteit op het werk. Uitstekende akoestische prestaties. Steen houdt niet alleen hitte en vuur tegen.


ROCKWOOL rotswol biedt ook zeer effectieve bescherming tegen geluidsoverlast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts