woensdag 21 juni 2017

Convectorrooster eiken

Klassieke en moderne convectorroosters voor iedere vloer. Keuze uit veel houtsoorten en afwerkingen en op maat gemaakt dus geschikt voor iedere convectorput. Denkt u aan het oliën of het spuiten van blanke of kleurlak (al dan niet hoogglans) in onze specialistische moderne spuitcabine. Twijfelt u over de houtsoort of kleur voor uw convectorput . Mooie op maat gemaakte blokroosters van massief eikenhout.


Voor elke maat, in elke kleur.

Eikehouten roosters, Metalen roosters, Frameless rooster. Radiatorkasten, Speciaal gefreesde modellen. Houten rooster met aluminium roosterlatjes . Convectorroosters maken wij op maat en kleur naar wens.


Mocht u nu kiezen voor een standaard convectorrooster, het klassieke elegance rooster of een blokrooster bij ons vind u ze allemaal. Door onze jarenlange ervaring, goede service en deskundig advies vinden wij altijd de juiste oplossing . Bij het standaard convector rooster wel. Wasco (al jr. uw groothandel).


Complete convectorput Meer info.

Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. Met de verschillende houtsoorten zijn allerlei behandelingen mogelijk zoals oliën of spuiten met kleurlak. Het Standaardrooster, een rooster met busjes in meerdere kleuren (zilver, messing of zwart) of bij eiken ook met eiken busjes. Een sieraad in de woonkamer.


De latten lopen dan recht naast elkaar. Blokrooster Een rooster rondom afgewerkt met een massief kader. De hoeken zijn in verstek gezaagd. Luxe convectorroosters verkrijgbaar van 0cm-55cm, prijs op aanvraag. Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs voor uw convectorrooster.


Vindt u elders een rolrooster van vergelijkbare kwaliteit, voor een lagere prijs? Dan krijgt u bij ons diezelfde prijs met nog eens extra korting over het verschil! Zo krijgt u bij de Rolroosterwinkel gegarandeerd de beste prijs voor uw rolrooster.


In deze woning zijn drie convector roosters van eiken toegepast en vormen samen een mooi geheel met de vloer. Eiken visgraat convector rooster. Het convectorrooster kan geolied of gelakt . Met ons standaard rooster wordt er gewerkt met meerdere metalen busjes waaronder zilver, messing, zwart of massief eiken.


Het voordeel van het standaard rooster is dat deze altijd in de juiste vorm blijft. Het luxe sierrooster waarbij de lamellen mooi doorlopen naast elkaar in een I-model.

Op zoek naar mooie bijpassende convectorput roosters? Deze vindt u bij Style Parket Den Haag. Parketbedrijf Van den Branden is een vaste naam op de Belgische parket markt en ook in andere landen zoals Nederlan Frankrijk, Englan Italië. Standaard roosters, elegance roosters en blok rooster leveren wij in diverse.


Kiezen voor kwaliteit en gezelligheid , ruime keuze van verschillende eiken plankenvloeren en parketten is kiezen voor Parketbedrijf Van den Branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts