woensdag 20 januari 2016

Vintage karpet

Wij hebben de grootste collectie vintage karpetten en tapijten, koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online. U betaalt bij ons nooit teveel voor uw karpet of. Mooiste collectie handgemaakte vintage vloerkleden met certificaat van echtheid! Winkel centraal in Nederland of bestel online. Vind vintage karpet op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Bestel online of kom naar de showroom in Hilversum. Bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Vintage vloerkleed bestellen? De kleur stone is de kleur van het moment en wordt echt overal in huis toegepast.


Wil jij graag een vintage vloerkleed kopen? Bekijk direct de mooiste vintage vloerkleden! Shop dan nu ons online assortiment op otto. Maak jouw kamer helemaal trendy met onze vintage vloerkleden!

Koop Bonaparte tapijt bij Roobol. Tapijt vintage wordt gratis geleggd! Tabriz is een actueel vintage karpet met een super scherpe prijsstelling. Katoenen chenillegarens geven het een zachte touch.


Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends. Maak je eigen kleed op maat of ga voor kamerbreed tapijt. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met . StEyl VINTAGE vloerkleed. De vintage karpetten sluiten naadloos op vintage interieurs aan maar passen ook perfect in andere stijlen.


Door de kenmerkende kleuren en patronen zijn deze vloerkleden vaak een echte eyecatcher waar . Door de prijs en kwaliteit verhouden kunnen wij deze voor een leuke prijs aanbieden. Karpet Rome 2x 2cm. Leverbaar in: 1x 2cm. Online bieden wij een groot en verschillend aanbod van vloerkleden en karpetten aan.


Van zachte en warme hoogpolige vloerkleden tot de meest strakke en moderne vloerkleden van deze tijd. Liever opzoek naar een tijdloos tapijt of vintage vloerkleed? Laat jouw persoonlijkheid zien en creëer een warme sfeer in huis.


Met vloerkleden en karpetten kun je jouw persoonlijkheid in je interieur laten spreken.

We hebben namelijk vloerkleden in vele verschillende kleuren, motieven en . Kies uit glad geweven, hoogpolige of oosterse tapijten, of uit katoen en zuiver wol. Vloerkleden voelen fijn aan je voeten en brengen warmte en sfeer in huis. Een vintage vloerkleed of een rond kleed kan een echt statement geven in een interieur! Kies in de winter voor een dikker robuuster kleed of een imitatie dierenvacht.


In de zomer wil je een luchtiger vloerkleed en staan prints vrolijk. Kies uit ons ruime assortiment en vindt het vloerkleed dat past bij jouw woonkamer en meubelen. Kom voor het complete assortiment naar één van onze winkels en laat je inspireren. Want een karpet of vloerkleed brengt warmte . Wil je grotere aantallen bestellen? Met mooie producten voor thuis, voor een project of voor op kantoor?


Dan helpen we je graag met goed advies en een scherpe offerte. Op zoek naar een ander product van dit merk, maar niet bij fonQ gevonden? Neem contact met ons op voor de . Ook dan kunnen we je helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts