maandag 25 januari 2016

Steenwol sandwichpanelen

Nieuwe b-keuze sandwichplaten met aan binnen en buitenzijde een gecoate staalplaat de staalplaten zijn verzinkt en gecoat, hierdoor erg corrosievast en duurzaam. De platen zijn gevuld met een steenwol. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! In dit deel een opsomming van de SAB sandwichpanelen met steenwol.

De zichtbaar geschroefde steenwol sandwichpanelen zijn in veel verschillende diktes verkrijgbaar en bijzonder geschikt voor toepassingen waar een hoge brandwerendheid van belang is. De genoemde steenwol sandwichpanelen kunnen zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden en zijn verkrijgbaar in . De hipertec steenwol sandwichpanelen zijn voorzien van perforatie gaten op de binnenplaat. STACKSER levert zowel architectonische als standaard sandwichpanelen. Leverbaar in steenwol (brandwerend), PUR of PIR. Bij projecten waar enkel een isolatiewaarde is vereist, kan worden volstaan met een sandwichpaneel waarbij PUR isolatie is toegepast.


Wanneer bij een project een hoge brandwerendheid noodzakelijk is, dient er een sandwich paneel met een steenwol isolatie toegepast te worden.

Joris Ide ook steenwol sandwichpanelen. Sandwichpanelen garanderen een . Brandveiligheid is een begrip geworden in de bouw, om te voldoen aan de soms hoge eisen produceren wij steenwol panelen met een gecertificeerde brand- werendheid tot 2minuten. Steeds vaker wordt er gekozen voor brandwerende sandwichpanelen. Wij leveren en monteren sandwichpanelen met een hoge brandwerendheid tot wel 2minuten.


Door de unieke profilering bent u zowel. Brandveilige Gevels - handleiding bij het toepassen van stalen sandwichpanelen. Met een dikte van – 1mm kunnen deze kernmaterialen de. De inkomstenderving in de toekomst nog niet meegerekend.


Geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel of dak? Wanneer er hoge eisen worden gesteld aan brandveiligheid of akoestiek adviseert Syboned gebruik te maken van steenwol panelen. Een onbrandbare steenwolkern, met aan beide zijde een gecoate, dampdichte stalen schaal, maakt het steenwolpaneel bijzonder geschikt voor . Wanneer voor PIR-brandwerende sandwichpanelen of brandwerende steenwol sandwichpanelen kiezen?


Bij een WBDBO-eis van of tot en met minuten past men meestal PIR-isolatiepanelen toe omdat deze betere isolatie- eigenschappen bevatten voor deze geconditioneerde ruimten. Indien er sprake is van een .

Er zijn verschillende profileringen en ook getoogde of geknikte panelen zijn . De sandwichpanelen voor de gevel en wand worden gekenmerkt door de combinatie van hoge isolatiewaarden van het PIR-schuim met een laag eigen gewicht. Het tweede deel is de geïsoleerde kern. Deze zorgt ervoor dat het sandwichpaneel een hoge isolatiewaarde met zich meebrengt.


De isolerende laag kan zowel uit PUR als PIR als steenwol bestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts