maandag 18 januari 2016

Skylt lak prijs

Vind skylt lak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Skylt 2K Ultramat Lak Original. Zeer hoge slijt- en krasvastheid. Houten vloeren, meubelen, tafels, etc.


Scherpe prijzen - Snelle levering.

Bekijk de producten en meer informatie in onze webshop! Heel veel mensen hebben bij het zien van hun pas geschuurde onbehandelde vloer de gedachte: kon de vloer maar zo blijven. Meer informatie over onderhoud van Sklyt- lak is te vinden op de site van de fabrikant Ursapaint Rigostep. Een echt ultramatte lak die de kleur van het hout niet verandert.


U vloer behoud zijn onbehandelde uitstraling. Verbruik: ongeveer liter per m² per laag. Met deze 2-componenten lak kunt u vloeren en meubels zeer mat afwerken. Dit product als eerste waarderen.


BTW, bezorgkosten inbegrepen.

Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt. Niet voor donkere ondergrond.


Adviesprijs per set€ 16Onze prijs per set€ 395. SKYLT is de perfecte oersterke fi . Samenstelling, Polyurethaan (PU). Benodigd aantal lagen, Twee lagen. Met de juiste lak bescherm je niet alleen iedere oppervlakte, je werkt het ook nog eens mooi af. Kies bij Praxis uit heel veel soorten en kleuren lak.


De parketvloer zal de uitstraling krijgen van een onbehandelde vloer en heeft een matte uitstraling. Combinaties, Prijs , Hoeveelhei Toevoegen . Prijzen parket schuren: Prijs per m² €.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts