vrijdag 29 januari 2016

Subsidies ramen

In uw woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen. Door enkele beglazing of gewoon dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas, kunt u heel wat energie besparen. U kunt alleen het glas zelf vervangen, maar soms is het beter om ook het schrijnwerk en dus het volledige raam te vervangen.


Dakisolatie, muurisolatie, vervangen van de gasketel, een zonneboiler én natuurlijk superisolerende beglazing… allemaal een mooie investering voor je woning! Bovendien kan je een deel van de kosten terugverdienen!

Ben je bijvoorbeeld van plan nieuwe ramen aan te kopen, . Ben je van plan om nieuwe ramen of deuren te plaatsen? Hier vindt u een overzicht van de premies voor ramen. Je nieuwe ramen en deuren moeten niet enkel duurzaam zijn, maar ook kostenbesparend.


Door het plaatsen van nieuwe ramen en deuren kan je inderdaad heel wat besparen. Hieronder vind je een overzicht van de premies en subsidies die vandaag van toepassing zijn. Opgelet, premies kunnen .

Voor de vervanging van je ramen kan je ook een renovatiepremie aanvragen. Met de totaalrenovatiebonus wil de overheid eigenaars stimuleren om hun woning op een systematische en allesomvattende manier energiezuiniger te maken. Vragen omtrent mogelijke subsidies voor ramen en deuren probeert De Win hier zo goed mogelijk te beantwoorden. Wie de kosten van zijn nieuwbouw of renovatie zo laag mogelijk wil houden, doet er goed aan het premieaanbod nauwlettend in het oog te houden. Zowel de gewesten, de gemeenten als de energieleveranciers doen hun duit in het zakje.


Met tal van premies halen ze de kostprijs van je nieuwe ramen en deuren sterk naar . Premies en aanvraagformulieren voor buitenmuurisolatie, hoogrendementsglas, dak- of zoldervloerislatie, zonneboiler, warmtepomp, enz. Eandis geeft premies aan wie investeert in energiezuinige toepassingen. Vraag online je energiepremie aan en ontvang je geld binnen de twee weken.


Als bewoner-eigenaar aanspraak maken op subsidie voor hoogrendementsglas. Lees meer over voorwaarden, hoogte subsidiebedrag en hoe de Profel Expert je helpt. Vind hier nuttige informatie rond Vlaamse premies voor nieuwe ramen , renovatie, nieuwbouw en hoogrendementsbeglazing. Laat je nieuwe ramen en buitendeuren plaatsen, dan kan je ook dit jaar beroep doen op enkele premies.


Naast de lagere energiekosten en de meerwaarde voor je woning, verdien je ook met premies een stuk van je investering terug. Subsidie hoogrendementsbeglazing.

Vervangen van enkele of dubbele beglazing door hoogrendementsbeglazing. Die is goed voor een extra besparing als je muurisolatie en het plaatsen van nieuwe ramen combineert (maximaal euro). Een succesvolle premie bij het grote publiek, volgens de Vlaamse regering. Maar niet ingrijpend genoeg, met het oog op een Vlaanderen dat volop inzet op totaalrenovaties. Ontdek hier de verschillende premies met behulp van de Energiecentrale.


Een stabiel stelsel met een hogere premie voor dakisolatie en een uitbreiding van de toelatingsvoorwaarden. Indien je in totaal voor meer dan 10. Een overzicht van premies en subsidies met hun maximumbedragen, prijzen en voorwaarden vind je hier. U werkt en wilt een opleiding volgen?


Dan komt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor subsidies. U bent op zoek naar een sociale woning?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts