dinsdag 19 januari 2016

Thermobel hr++

Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. Deze functie wordt vooral bereikt doordat één van de . En dat betekent gratis warmte voor u. De stooktijd wordt beperkt en u realiseert serieuze besparingen op uw energierekening. Glaspunt levert dit in diverse uitvoeringen.

Naast het hogere comfort en de lagere stookkosten, komt u bij de installatie van HR -beglazingen ook nog eens in aanmerking voor verscheidene premies en stimuli: belastingvermindering, . De beglazing werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop van het daglicht te laten genieten. HR : zie onderaan - triple HR : voir ci-dessous). De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met thermisch gas. Vooral toegepast om de optimale prestaties op het gebied van de warmte-isolatie.


Ik wil mijn ramen (4m²) op de zuid-west kant vervangen. De binnenste ruit is voorzien van een extra HR coating. De spouw wordt gevuld met een Argon gasvulling in plaats van lucht.

Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort. Een milieuvriendelijke oplossing voor alle seizoenen. Lage zontoetredingsfactor. De coating wordt bij HR-glas toegepast (een metaallaag).


De kosten van edelgassen verschillen onderling en zijn. Clearlite Superlite, - 8 - 12 20. Astralite, - 9 1- 140 . Vanaf deze datum wordt ingedeeld op basis van de daadwerkelijk behaalde isolatiewaarde van de desbetreffende ruit.


Thermobel , - 7 - 12 0. Hoe herken je wat voor ramen je hebt? Het verschil tussen enkel of dubbel glas is makkelijk, maar het. TOEPASSING VAN DUBBEL EN. BRANDGEDRAG IN EEN WONING.


Wij willen u erop wijzen dat het glas wat wordt geplaatst een minimale U-waarde van moet hebben. Isolerend dubbelglas isoleert tot twee maal beter dan enkel glas. Geluidsisolatie (Rw in dB).


In verband met een verbouwing hebben wij complete klapdeuren over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts