maandag 25 januari 2016

Onzichtbare deur

Mekranoti is een gespecialiseerde groothandel in binnendeurbladen, plaatsklare deurgehelen en plaatmateriaal. Binnendeuren met een onzichtbare omlijsting zonder risico op scheuren en barsten! Opmeting en montage door vakmensen! Moderne blokdeuren vs onzichtbare deuren.


Zoek je een sobere binnendeur oplossing, dan kom je al snel uit bij minimalistische blokdeuren of onzichtbare binnendeuren met een ingebouwde omlijsting.

In deze blogpost zetten we de verschillen en de voor- en nadelen van beide deursystemen op een rij zodat je je. Elke onzichtbare deur wordt volledig op maat gemaakt. Als u een onopvallende deur wilt, kan u kiezen voor een onzichtbare deur.


Deze deuren worden als het ware onzichtbaar in de muur ingewerkt. Steeds vaker zien we moderne deuren zonder zichtbaar kozijn en zonder zichtbare scharnieren. De onzichtbare deurscharnieren zitten ingebouwd. Een stuk dagkant is nog zichtbaar.


De positie van de deur in het deurgat is langs de opendraaiende zijde.

Heel wat moderne bouwers en verbouwers kiezen deuren met een onzichtbare omlijsting om hun strakke interieur te benadrukken. Samen met deurenspecialist B. Uw minimalistisch interieur wordt geaccentueerd door de strakke . Onzichtbare scharnieren worden ook wel verdekte scharnieren genoemd. Maar wat is een onzichtbaar scharnier nou eigenlijk? Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Een onzichtbaar scharnier is niet zichtbaar als de deur gesloten is.


Dankzij de gepatenteerde SensaDoor-omkasting kunt u een binnendeur volledig naadloos wegwerken in de wand. De deur wordt opgehangen met 3D-regelbare verdoken scharnieren. Bovendien is de deur uitgerust met een ingebouwde magneetsluiting. Deur en wand vormen één geheel volgens de leverancier uit Dordrecht. De koplatten ontbreken en de inbouwscharnieren zijn niet te zien.


Dat geldt ook voor het magnetische insteekslot. Met Xinnix kun je een soort renaissancekamer maken . De traditionele zichtbare deurscharnieren zoals kogelscharnieren of paumelle scharnieren en de onzichtbare deurscharnieren. Ook wel inboorscharnier genoemd. Deze verdekte inboorscharnieren zijn een .

Dit is een onzichtbare aluminium kader voor binnendeuren die kan ingepleisterd worden, waardoor de deuren volledig gelijklopen met het pleisterwerk. Minimalistische binnendeuren op maat van ANYWAYdoors met onzichtbare kozijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts