maandag 18 januari 2016

Beton cire coating

Badkamer coating Original is een componenten coating. Door dat de coating een waterafstotende werking heeft blijft het water niet op de wanden staan. Dit zorgt er voor dat er geen kalk en schimmel kunnen ontstaan.


De coating is geschikt om met elk regulier schoonmaakmiddel te behandelen en is dus makkelijk in . Aanbrengen in minimaal lagen.

U weet nu echter wel dat deze . Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Deze coating zorgt er voor . Via eStudio levert béton Ciré Pro, een watervast stucwerk voor (badkamer) vloer en wan keukenbla meubels etc. Wij zijn al jaar exclusieve importeur van Béton Ciré Pro (DecomatPro) direct uit Frankrijk.


Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels,.

Nadat deze laag voldoende droog is, kun je de laatste laag ( coating ) aanbrengen. Dit geeft een wat minder badkamer effect en vind ik warmer overkomen. Laer viel ons oog op beton ciré. Wij verbinden uw coating en verf vraag met ervaren coatingspecialisten , fabrikanten en leveranciers.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Omdat de bestandsdelen van beton ciré erg compact zijn is dit materiaal geheel slijt en watervast. Het cement is hierdoor na aanmaak met . Eenvoudig in het aanbrengen. Contact the manufacturer directly to receive a quote. Het impregneren en coaten.


Coating speciaal voor de keuken, voor bijvoorbeeld het aanrechtbladen. De stukadoor van Janssen Spuitwerken uit Heerlen en Kerkrade is gespecialiseerd in dit bijzondere stucwerk. Kies voor dit woonbeton op uw. Het beton ciré proces bestaat uit stappen: dag 1: beton ciré 1e en 2e laag aanbrengen.


Na het schuren moet de stuclaag tot dagen drogen. Concrete cire betonstuc is a unique .

De PU coating is verkrijgbaar in mat, satijn en hoogglans. PU coating wordt altijd voorafgegaan van impregneermiddel voor beton cire. Met name geschikt voor: - vertikale oppervlakken die worden belast met water badkamerwanden ook in . Door behandeling met een impregneermiddel en een speciale waterdichte coating krijgt de vloer zijn waterdichtheid. De oorsprong van het product ligt in Frankrijk, waar men een cementen stuclaag afwerkte met een beschermingslaag van was (ciré).


Om het materiaal een extra hoge slijtvastheid te geven wordt het tegenwoordig meestal voorzien van een speciale duurzame coating. U dient bij het snijden van uw voedsel altijd een snijplank te gebruiken omdat de coating anders beschadigd. Dit doen we om meerdere redenen, de epoxy verbindt het geheel en zorgt tevens voor het verharden van het oppervlak.


Maak de laag schoon met groene zeep of een andere neutrale reiniger. Beton ciré is verkrijgbaar in enorm . Met de betonlook oplossing creëert u een elegante, naadloze, waterdichte afwerking. Vele kleurtinten, diverse structuren en effecten zijn mogelijk. Elke beton ciré afwerking is uniek!


Om ervoor te zorgen dat het kras-, water- en vuilwereld is, wordt er een coating aangebracht. Alliantie van techniek en esthetiek, MORTEX, fijne gekleurde coating is geschikt voor uw nieuwbouw of renovatie projecten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts