vrijdag 15 januari 2016

Houthandel de vries

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen tijdens openingstijden. HOUTHANDEL BOUWMARKT HOUTBEWERKING. Naar een terrein bij de Welkoop? Was De Vries nu wel of geen bouwmarkt?


Is er in Epe nu wel of geen ruimte voor twee bouwmarkten?

Rubriek Groothandel in bouwmateriaal. Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Vries Hout - en bouwmaterialen Minnertsga. Nijkerk vindt u op Openingstijden.


Hout - en plaatmateriaal, tuin- en vloerhout, gipsplaten, isolatiematerialen, ijzerwaren en gereedschappen, zan grind en cement, kalkzand- en gevelsteen, dakpannen, bestratingen, beton- en grindtegels. Erg mooie en zeer complete bovenbouw pakketten die u gemakkelijk op uw eigen houtconstructie monteert. Vries levert hout -, plaatmateriaal, sierpleister en aanverwante artikelen aan bedrijven en particulieren.

Veel hout komt rechtstreeks van de zagerij en wordt door ons geschaafd en gezaagd op elke gewenste maat. Ook kunnen wij kozijnen, deuren en ramen op maat maken. Zaanse gigant koopt houthandel De Vries.


Volgens De Vries is het onmogelijk om als middelgroot bedrijf stand te houden in de houtbranche. Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:. Vries uit Emst heeft vergevorderde plannen een deel van het bedrijf te verhuizen naar Vaassen. Liefhebbers van hout en renovatiewerk in Amsterdam en omstreken.


Onze zestien medewerkers vormen een hecht team van houtbewerkers en timmerlieden. Allemaal mensen die uit hetzelfde hout zijn gesneden: we werken met oog voor detail, veel vakmanschap en liefde . Houthandel bedrijf Houthandel G Vries BV uit Eelde. Producten en Diensten in de Houth.


Momenteel is hier Caravan Service ten Have gevestigd. Toen Michiel de Vries het pand kocht, was Café Slijterij De Halte er in gevestigd. Hiervoor heette het Café De Nieuwe Eis.


Kapschuur in landelijke stijl. Houtbouw is de praktische oplossing met veel comfort. Er zijn verschillende argumenten om voor hout te kiezen.

De uitstraling is er één van. Hout is een mooi, natuurlijk materiaal en een plezier om naar te kijken. Bij ons vindt u de vakmensen om uw ideeën in hout uit te . Als ik het goed begrepen bent u op zoek naar feiten over de houthandel Altius Amsterdam. In de oude boekhouding kwam ik regelmatig fakturen tegen van Altius voor geleverd rondhout, hoofdzakelijk aan mijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts