donderdag 21 januari 2016

Groothandel vloertegels

Een groothandel wandtegels beschikt over een enorme voorraad met een diversiteit aan tegels , die voor wanden in de badkamer, keuken en het toilet geschikt zijn. Het uitgebreide assortiment van groothandel wandtegels maakt het mogelijk om voor elk interieur een passende keuze te maken. Goedkope tegels voor de laagste prijs: vanaf € - per m2. Groot assortiment keramisch parket, houtlook tegels , tuintegels en vloertegels 30xen 60x60.


Wij leveren zowel aan de vakhandel als aan particulieren.

In onze showroom in Cuijk vindt u ruim 5soorten 1ste keus vloer- en wandtegels. De meest voorkomende afmetingen tegels hebben wij op voorraad. Betaal niet teveel en bestel een volle pallet en profiteer van ons palletvoordeel op tegels.


Hout heeft een warme uitstraling, dit heeft keramisch parket geevenaard. Een vloer met een uitstraling van hout en toch profiteren van de voordelen van vloerverwarming? Een aantal voordelen van keramisch parket : niet . Keramisch parket biedt de oplossing!

Onze tegel prijzen zijn de laagste van Nederland. Groothandel keramische tegels voor interieur en exterieur I houtlook - marmerlook - blauwe steen I Tot korting I Uitgebreide collectie I Bel snel ! Loetino is importeur en groothandel in natuursteen en keramische tegels. Met onze uitgebreide collectie, onze uitstekende service en onze bijzonder grote showroom zijn wij u graag van dienst. Bekijk onze collectie Bekijk onze showroom xl . De Eurovitegroup is een importeur en distributeur van wand- en vloertegels en fabrikant van Foby tegellijmen, voegmortels, behanglijmen, DHZ producten en BIOnyx reinigingsmiddelen. Tegel groothandel Jabostone B. Investeringsmaatschappij en importeur en agenturenfirma.


Stonerbell is al meer dan jaar een begrip in Nederland. Als groothandel in keramische tegels richten wij ons puur op de vakhandel. Bovendien is een tegelvloer of tegelwand uitermate functioneel. Er is een grote variatie in formaten, tinten en gebruikte materialen, zodat uw woning een geheel eigen uitstraling krijgt, volledig passend bij uw persoonlijke smaak. De grootste tegelgroothandel in Nederland voor retailer en vakhandel.


Groot aanbod van keramische wand en vloertegels. Wij ondersteunen onze dealers op vele.

Uw groothandel voor sanitair, tegels en verwarming uit Zoetermeer (Den Haag) voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts