vrijdag 15 januari 2016

Kersenvloer

Laagste prijs garantie √ CBW √ Vraag nu een offerte aan √ Webwinkel. Het lastige aan decoreren is om alle materialen, patronen en kleuren op elkaar af te stemmen. Variatie maakt je interieur spannend en interessant, maar een mismatch is zo gemaakt.


Vooral als het aankomt op verschillende houtsoorten kan het lastig zijn om de juiste combinatie te vinden. Uw Eiken houten vloer behandelen met kleurolie voor een houten vloer in uw geheel eigen kleur en stijl.

Kleurolie komt uitstekend tot zijn recht op Eiken. De kersen vloer is meerdere malen te renoveren. Het kersen parket is opgebouwd uit drie lagen hout die kruislings op elkaar verlijmd zijn. Door het parket op deze manier te fabriceren wordt de werking van het kersenhout voor een groot deel tegen gegaan.


De onderlagen zijn gemaakt van grenen of lariks en de stroken . Toch is dit jammer, want deze klassieke houtsoort voor meubelen kan heel goed worden gebruikt bij de productie van houten vloeren. Amerikaans kersenhout wordt in Nederland niet veelvuldig gebruikt voor houten vloeren.

Typische voor kersen zijn de zwarte plekjes die in het hout kunnen zitten, . Foto over Moderne nieuwe bruine keuken met kersenvloer en woonkamer. Foto over Moderne nieuwe bruine keuken met kersenvloer en groene muren. Type klus: Vloer schuren en oliën of lakken.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Kersen is geschikt voor o. Het is zachter dan eiken en is daardoor goed te bewerken. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Categorie Hout van veiling Exclusieve houten en parket vloeren op BVA Auctions. Sluitingsdatum do jul.


Er zijn voordelen aan het kopen van uw Braziliaanse kersenvloer : tot lagen aluminiumoxide-gebaseerde afwerking, met 1-bovenste slijtlagen. Afwerking gebeurt off-site, in een fabriek, niet bij u thuis. Dus, geen geur of rommel in uw huis.

Niet wachten tot de finish is uitgehard. Je kunt er meteen overheen lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts