woensdag 27 januari 2016

Kozijnbeschermers

PrimaCover Tulip is kozijnbeschermer in verschillende formaten. Een Tulip kozijnbeschermer bestaat uit PE-LD schuim. Let op: Onze Frame Cover Kozijnbescherming is verbeterd! De nieuwe gepatenteerde U-model is sneller aan te brengen en blijft zeer goed zitten!


Frame Cover is speciaal ontwikkeld voor het tijdelijk beschermen van kozijnen, raamkozijnen en deurkozijnen. Voor het beschermen van deurkozijnen is de Frame Cover U-100 .

Afwijkende dikten op aanvraag. Op Speurders vind je nieuwe kozijnbeschermers bescherming tijdens verbouwing. Blauwe kozijnbeschermer lengte meter. Flexibele PE-profielen voor de bescherming van kwetsbare producten en materialen.


Easy deck kozijnbeschermers ( kozijn beschermers ) - stuks - zeer handig voor je verbouwing om kozijnen te sparen die je dus niet hoeft te schilderen omdat ze ingepakt zijn - zeer goede ervaring mee. Nomapack Kozijnbeschermers. Hoofdafbeelding Obimex. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW, ongelost. Niet uit voorraad leverbaar.


Dankzij het speciale U- profiel klemt het profiele om het te beschermen rand of hoek zonder tape of nietjes. Van hard karton geperste kozijnbeschermer die voor elk kozijn of stijl toepasbaar is. Categories: Toebehoren, Beschermingsmiddelen.


TEHA Houten Kozijnbescherming Ter bescherming van houten kozijnen en de laklagen tijdens de bouw. Met een rubberen pees wordt de beschermingsfolie eenvoudig vastgezet op het kozijn. Dus zonder nietjes of spijkers.


Klik hier voor meer informatie. TEHA Kunststof Kozijnbescherming Ter bescherming van kunststof . Uitermate geschikt om randen te beschermen van verschillende diktes. Deze profielen grijpen zich vast rond de randen van het product. Partij steenboren, Merk: FRIWEG, aantal: ca. Ingegoten libelconstructie.


Beschermt (tijdelijk) vers metselwerk en open spouwen. Ook geschikt als tijdelijke kozijnbescherming. Meerdere keren te gebruiken.


Vind de fabrikant Kunststof Kozijn Beschermers van hoge kwaliteit Kunststof Kozijn Beschermers , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Zelfklevend afdekvlies met een hoge mechanische beschermings- factor en een vloeistofdichte afveegbare toplaag. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts