maandag 25 januari 2016

Kiezel vloerkleed

Ze zijn bevestigd aan een stevige katoenen onderzijde. Dan worden ze allemaal opgevouwen om dezelfde kant op te kijken, zodat ze op kiezels lijken. Dit is een sterke en duurzame manier om een kleed als dit te maken.


Het vloerkleed voelt dik en . Dit handgeweven vloerkleed KIEZEL heeft prachtige kleurnuances en een zachte textuur.

Dit prachtige karpet is gemaakt van 1 wol, wol is van nature comfortabel bij kou en warmte, is waterafstoten brandweren antistatisch, vuilafstotend en blijft lang mooi en in conditie. Kortom, het perfecte karpet om jouw ideale . Vloerkleed Sam is een prachtig kleed geweven in vintage look. De elegante kiezel kleur is goed te combineren met talloze andere kleuren.


Een vloerkleed geeft je woonkamer direct een gezellige sfeer. Hip design vloerkleed Pebble. Knuffelzachte kiezelsteentjes.

In zeer veel hippe kleuren. Stoere kiezel karpet is gemaakt van grote lussen van 1 wol. De lussen vormen een karpet van kiezels. Karpet stone geeft je interieur een stoere uitstraling.


Wij hebben ruim 5vintage vloerkleden op voorraad! Elk vloerkleed is uniek en in onze webshop kunt u altijd de actuele voorraad bekijken:. Wij leveren het vloerkleed zonder extra verzendkosten en niet tevreden is geld terug! Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Dit Mohair Pebble vloerkleed wordt gemaakt in Nederland door Zoffany.


GRATIS bezorging en retourgarantie. Het lijken grote kiezels maar het zijn wollen bollen. En alleen de hoogste kwaliteit uit Nieuw -Zeeland. Breng comfort en sfeer in huis met de prachtige karpetten van Montèl.


Bonaparte Duet is een robuust en sterk bouclé tapijt. Bekijk hier de collectie karpetten van Montèl. Door het gemêleerde karakter is dit tapijt uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen in jouw interieur.

Met het nieuwe moderne kleurbeeld biedt Duet voor ieder wat wils!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts