donderdag 28 januari 2016

Blauwplaat isolatie

Isolatieoplossingen van STYROFOAM zijn gemaakt van blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand en de juiste druksterkte om duurzame prestaties te leveren. Dankzij de gesloten celstructuur is STYROFOAM praktisch ongevoelig voor . Speciaal voor de isolatie van vloeren is er FLOORMATE.


FLOORMATE is praktisch ongevoelig voor vocht, wat een hoge thermische kwaliteit op lange termijn garandeert. Vloerisolatie is essentieel voor het .

Ruimtes die zich gedeeltelijk of volledig onder het maaiveld bevinden, worden in toenemende mate gebruikt als woon- of werkruimte. XPS isolatie - kelderwanden. Ze dienen dan ook thermisch geïsoleerd te worden om een goed klimaat te garanderen en energieverlies te beperken.


Voor deze toepassing adviseren wij . Het omkeerdak is een traditionele dakconstructie, waarbij ROOFMATE isolatie aan de buitenkant van de dakafdichting wordt geplaatst. Bovenop de ROOFMATE wordt een ballastlaag aangebracht. In Europa en de Verenigde Staten is al meer dan veertig jaar ervaring met de toepassing van het omkeerdak. Het is zeer duurzaam, neemt nagenoeg geen vocht op zodat het zijn hoge isolatiewaarde blijft behouden en is bovendien enorm drukvast.


Missie Slim omgaan met energie in de dagelijkse leefomgeving is waar wij voor gaan.

Energieverlies moet wat ons betreft energie-opbrengst worden. Dat realiseren we in eerste instantie met het zo goed als mogelijk beperken van het huidige energieverlies. Het is ook mogelijk om je vloeren, daken en wanden te isoleren met XPS-platen.


Bijeenkomst CorporatieNL di apr. Ervaring niet , tenminste niet in een boot. Hetzelfde materiaal als de bekende piepschuim platen maar dan fijncelliger en drukvaster. Dit doen we door de levering van bouw- en isolatiematerialen die maximale isolatiewaarde waarmaken op basis van onze kennis en ervaring.


Floormate is een drukvaste, vochtbestendige XPS-vloerisolatieplaat. De celstructuur van de XPS-plaat zorgt voor een zeer hoge toelaatbare permanente druksterkte en een hoog thermische weerstand. Thermische isolatie in een nieuw perspectief. Wie bouwt met oog voor de toekomst, is op de lange termijn voordeliger uit.


Opdrachtgevers en overheden worden steeds veeleisender en verlangen nieuwe concepten voor duurzaam bouwen. Energie efficiënt bouwen betekent een besparing. XPS hardschuim isolatieplaat, speciaal ontwikkeld voor vloeren.


Specialist in hoogwaardige isolatie oplossingen voor bouw en industrie. De Styrock kan direct na het stellen van het . Offerte aanvragen loading. Blauwplaat Styrofoam 200BE- A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts