maandag 25 januari 2016

Tapis parket

ALBERS PARKET - tapis parket vloeren. Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past. Wanneer u hoge eisen stelt aan stijl en kwaliteit is traditioneel parket een goede keus.


Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is dit massief houten parket . Tapis betekent in het Frans Tapijten is de meest traditionele parketvloer in Belgie. De losse deeltje worden verlijmd op een houten ondervloer en vanuit de bovenzijde .

Tapis parket en alle luxe vloeren op vakkundige wijze gelegd in heel Nederland. Vraag nu een gratis offerte aan. Hieronder worden de meest traditionele parketvloeren verstaan, die te herkennen zijn aan de minuscule spijkergaatjes, hoewel u goed moet kijken omdat ze nauwelijks opvallen.


Bourgogne of tapis voor een houten vloer. Dunne massieve planken traditioneel gelegd. Maar ook als een rechte planken vloer. Traditioneel parket - tapis.


Als we spreken over traditioneel parket , dan bedoelen we een massief houten vloer welke wordt vastgelijmd en -gespijkerd aan de houten of zandcement ondervloer.

De houten delen zijn – mm dik en hebben geen mes- en groefverbinding. Het is dus niet meer verhuisbaar. Een tapis gelegde vloer is van hout, met een dikte van 6mm.


Het wordt gelijmd en gespijkerd op een ondervloer van spaanplaat. Bij tapis vloeren kunnen we echt voor een perfecte afwerking zorgen, bijvoorbeeld strak langs plavuizen en deurkozijnen. Tapis ' is de benaming voor een parketvloer die op een traditionele manier gelegd wordt. Het kan in elk gewenst patroon worden gelegd. Parketspecialist Amsterdam.


Visgraat, Hongaarse Punt, maar ook Vlechtpatronen en vele andere vormen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is Tapis in veruit de meeste houtsoorten leverbaar. Massief parket bestaat uit houten planken die na het leggen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden. De dikkere varianten van tot mm . Wij hebben een groot aanbod tapis parket in onze showroom. Bekijk enkele voorbeelden op de website of kom naar de showroom!


Wat is traditioneel ambachtelijk parket of ook wel tapis ? Deze – al honderden jaren oude – leg wijze kenmerkt zich door de unieke bevestigingsmethode. Op ambachtelijke wijze worden de tapis deeltjes één voor één geplaatst en authentiek . Het aantal mogelijkheden is onbeperkt, daarbij opgeteld de houtsoorten waarin de vloeren geleverd kunnen worden kunnen we zeggen dat de keuzemogelijkheden oneindig zijn.

Mocht uzelf het idee hebben om een eigen creatie te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts