dinsdag 26 januari 2016

Deurbeslag klassiek

Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank. Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient!


Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen . Meer dan 4bijzondere deurkrukken voor een klassiek , modern of landelijk interieur.

In de stijlen Ton-model, Bauhaus, Amsterdamse school, Dudok en nog vele andere. Leverbaar in diverse materialen zoals messing, chroom, zwart of hout. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor meubels, deuren, keukens ramen en luiken, vele houten onderdelen zoals tafelpoten, bolpoten, kastpoten, ornamenten en consoles en een uitgebreid assortiment . Je woning is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en die van je medebewoners. Ben jij meer te vinden voor een klassiek interieur of voor een modern?


Een belangrijke vraag, want uiteraard wil je jouw eigen smaak weerspiegeld zien tot in de kleinste details van je interieur. Ja, zelfs in je deurbeslag. Mammoet is al tien jaar specialist in oude bouwmaterialen.

Van klassieke deuren tot hekwerk en van sanitair tot jaren deurbeslag. Klassiek , antiek, vintage, u kan het allemaal bij ons vinden. Ons specialisme ligt bij de in- en verkoop van oude bouwmaterialen en dat loopt uiteen van kleine objecten . Deurbeslag koop je eenvoudig online bij bol.


Vraag naar de prijs bij één van onze verkooppunten. BRZ52C kruk- Klassiek - binnendeuren - deurbeslag. Bruynzeel - vertrouwde kwaliteit. Waar kan ik dit product kopen?


Bij Deurklinkenshop vindt u betaalbare deurklinken, deurgrepen, paumellen, patrijspoorten en ander deurbeslag van klassiek tot modern met een uitstekende servic. Uitgebreid assortiment √ Snelle levering √ Deskundig advies! Deurklink in gietijzer gebogen model met vlinder rozet stel in poedercoat.


Exclusieve design deurkrukken. Het merk is een typische Dutch design company. Intersteel werkt samen met toonaangevende . De ontwerpers durven te innoveren op het vlak van materiaal en vorm zonder gevoel voor schoonheid en functionaliteit te verliezen. De gedurfde maar stijlvolle . Voor 23:besteld is binnen werkdagen in huis, altijd uit voorraad .

Klassiek historisch deurbeslag , antiek replica, deurklinken en deurplaten PZ92. Dit deurbeslagset passend voor de. De producten worden geleverd met bijpassende, klassieke schroefjes (met gleuf) in de juiste kleurafwerking. Bekijk als: Rooster Lijst.


Groot en gevarieerd aanbod deurbeslag en meubelbeslag. Niet goe geld terug garantie. Bestel via de webshop of kom langs in onze showroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts