dinsdag 19 januari 2016

Mosa 60x60

Uitvoering vlak (V) Serie Terra Greys. Toepassingsgebied vloer, terras, wand. DWG file IFC file colour sample image . Mosa Terra Maestricht 216v 60xvloertegel Antraciet.


Keihar vorstbestendig en krasvast. De beste kwaliteit voor de SCHERPSTE PRIJS !

Wandtegels Vloertegels Tegelaccessoires Lijmen en voegenᅠᅠᅠ. Mosa voordelig bestellen - online of in showroom? Door speciale techniek is elke tegel uniek. In de formaten 30xen 45x45.


Goed te combineren met de tegels van glas en staal uit de serie Xtreme. Een tegel die de tijd trotseert. Dat is Ultragres Terra Maestricht, een topserie uit het assortiment van Mosa.


Door een speciaal ontwikkelde techniek wordt bereikt dat het uiterlijk van iedere te.

Het kleurenpalet is ingedeeld in drie kleursferen : neutrale, grijs. Tegels van Mosa : nergens goedkoper. Breedte (productiemaat), 5mm. Lengte (productiemaat), 5mm. Oppervlaktestructuur, Vlak.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker. Met deze keuze- mogelijkheden biedt . Van de vierkante variant zijn er ook terrastegels. De kleinere Mosa Solids tegels zijn verkrijgbaar in twee kleuren. De drie formaten zitten samen in een handige mixdoos.


Zo koop je een kant-en-klaar. Op basis van de gerenommeerde Terra Maestricht tegels ontwikkelde Mosa een innovatief en prijswinnend tegelconcept dat uniek is in zijn soort: Terra Tones. Geen tegelserie in de klassieke zin, maar een vernieuwend en subtiel tegelvlak in afgewogen keramische tinten.


Het resultaat: een levendige gevel, vloer of wand . Verpakkingseenheid Per doos van stuk 1. De Mosa Tegel Terra Maes. De tegel is prettig voor uw meubels en voor uw voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts