maandag 25 januari 2016

Geverfde trap

Ontdek en bewaar ideeën over Geschilderde trap op Pinterest. De trap schilderen geeft hem een compleet nieuwe en frisse look. Alles over de mogelijkheden en prijs ontdek je hier samen met tips en inspiratie. Besef dat een geverfde trap in het gebruik meer contactgeluid maakt dan een beklede trap. Dat kan soms hinderlijk zijn voor de buren.


Als de trap nog bekleed is met tapijt, zal deze waarschijnlijk ook geplakt zijn.

In de meeste gevallen zal dit gedaan zijn met waterkit. Maak een sopje van warm water . Hoi, Mijn trap heb ik jaren geleden een soort van gerenoveerd d. Het resultaat was erg mooi maar nu zit ik erover te . Nieuw vloerbedekking op trap of toch niet? Op zoek naar trap inspiratie?


Meer resultaten van forum. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Histor heeft speciale trapverf die .

Ik heb een ijsblauwe trap, en je zult denken: met drie pubers en vier katten? Maar juist een geverfde trap kun je zuigen, en af entoe schoonmaken. Als je ziet wat een vuil er dan vanaf komt, ben ik heel blij dat ik geen tapijt heb op de trap,die zou dan inmiddels heel smoezelig zijn. Hoi Sander, Je kan meerdere dingen doen hiertegen maar ik zou zelf zou gewoon Anti-slip plakstrips aanbrengen.


Deze zijn eenvoudig aan te brengen en er zijn veel varianten van te koop. Zoals bijvoorbeeld in deze klus is gedaan: . Wij hebben een beuken trap die de vorige eigenaars zwart hebben geschilderd. De treden zijn niet geschilderd: daar hebben ze een tapijt op gekleefd. Kunnen we de verf en lijm volledig van de trap halen en de trap opnieuw vernissen? Met welk product kunnen we dit het best doen?


Al het advies voor het herschilderen van een houten trap , ruw of reeds geverfd of gevernist. Soms kan u herverven zonder alvorens te moeten schuren. Trend De geverfde trap. De trend op het gebied van trappen is het verven van de trap.


Kies een kleur die je er uit wilt laten springen in je interieur door bijvoorbeeld een aantal eyecatchers (kussen, vloerklee trap) te kiezen in dezelfde kleur. Let wel op dat je bij het verven van de trap een krasvaste verf . Is uw trap beschadigd of bent u helemaal uitgekeken op de kleur? Door uw trap te voorzien van een nieuwe verflaag geeft u de ruimte direct een nieuwe uitstraling.

Lees snel verder voor handige informatie over het schilderen van uw trap. Wat voor type transparante lak moet ik gebruiken om geverfde traptreden extra te beschermen tegen krassen en slijtage? De traptreden zijn geschilderd met een hoogglans verf op.


Gewoon de trap nog een keer licht schuren met fijn schuurpapier korrel P3en stofvrij maken. Ik wil van twee lelijke, geverfde trapppen de treden helemaal blank schuren. Daarna weer een keertje overschilderen met . Het zijn dichte trappen met een draai. Met afbijt alleen lukt het niet goed.


Spring naar Schilderen van een reeds behandelde of geverfde trap - Is de verf, beits of laklaag op de trap nog in goede staat, dan kunt u volstaan met de voorbewerking zoals boven beschreven. Breng voor een goede dekking en een duurzaam en slijtvast resultaat wel twee lagen verf, beits of lak aan. Oorspronkelijk had mijn wit geverfde houten trap een traploper van sisal. Maar na jarenlang rennende kindervoeten over die trap was de loper versleten.


Kinderen de deur uit, loper de deur uit. De trap kreeg een frisse laag witte verf en bleef even redelijk smetteloos tot we een (zwarte ) hond kregen. Onze houten trap is geverfd :)) De trap was geel (dat kun je HIER zien). We wonen hier alweer jaar dus een keer een nieuw verfje kon geen kwaad.


En dan ook maar meteen een andere kleur. We kozen voor drie kleuren . Bekijk ideeën over - geverfde trap op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts