maandag 18 januari 2016

Spanplafond reinigen

Hoe moet je je spanplafond onderhouden? Met welke producten en toebehoren maak je je plafond het best schoon om het niet te scheuren? Dit kan van gewoon stof tot vet en nicotine aanslag zijn.


Hieronder een aantal veelvoorkomende onderwerpen. Is uw spanplafond kapot, bekijk dan onze spanplafond.

Bekijk hier de veelgestelde vragen omtrent een nieuw Plameco Plafond ▻ Lees verder. Hoe een spanplafond onderhouden? Een spanplafond heeft heel weinig onderhoud nodig.


Lees hier hoe je het kan schoonmaken en hoe je vuil kan voorkomen. Laat het reinigen door Dreamplafonds! Het reinigen van spanplafonds is een vak apart. Roet, nicotine en andere aanslag verwijderen wij snel en met een verbluffend resultaat, en dat al vanaf € 9.

De praktijk leert dat dit niet zo is, en het feit dat u dit leest laat zien dat u hier zelf al bent achtergekomen! Spanplafonds worden verkocht als plafonds die geen onderhoud nodig hebben. Als de zijkant ( rand ) vuil wordt weliswaar tegen de muur van stof door de kleine spleten mogen deze dan met plamur of gelijkaardig produkt worden dichtgemaakt.


Het onderhoud ( reinigen ) van een spanplafond kan dit gewoon met water en zeep. Wij reinigen alle typen . Is uw plafond zozeer beschadigd dat reiniging geen zin meer heeft? Dan kunt u er ook voor kiezen om een spanplafond van Plameco aan te brengen onder uw huidige plafond. U ziet dan niets meer van uw oude plafond! Het nieuwe plafond wordt in een dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk.


Het grote succes van spanplafonds is te danken. Het pvc spanplafond is volledig afwasbaar met een gewone doek en garandeert dat het levenslang mooi en proper blijft. Ze worden enorm snel geplaatst en zijn verkrijgbaar in heel wat afwerkingsmogelijkheden.


Ontdek hier de voordelen, prijs en plaatsing van een spanplafond. Offertes op maat kan je hier . Spanplafond Onderhoud Heel groot voordeel aan een spanplafond is: Onderhoud!

Ikzelf heb mijn spanplafond gekocht bij Spanlux. Dit bedrijf geeft volgens mij persoonlijk de beste uitleg de verschillende. Nat reinigen kan met een gewone spons en een sopje met een neutraal schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld afwasmiddel. Voordat je het plafond gaat schoonmaken dien je altijd naar de onderhoudsvoorschriften te kijken want sommige spanplafonds mag je niet nat reinigen. Dat is afhankelijk van het type afwerking van het . Je spanplafond onderhouden kan je perfect zelf, met een sopje kan je deze gewoon afwassen.


Toch is het soms interessant om dit te laten uitvoeren, bij bvb ernstige bevuiling of als de constructie erg hoog is. Ons mannen staan in voor de professionele reiniging van je spanplafond. Reinigingsset voor uw spanplafond. Wanneer u bijvoorbeeld een vlieg doodslaat op uw spanplafond kunt u dit veilig schoonmaken met dit reinigingsmiddel omdat het de coating . Neem gerust contact met ons.


Wat te doen bij beschadigingen? Kan men een Barrisol spanplafond reinigen ? Bij normaal gebruik, hoeft een spanplafond niet snel gereinigd te worden. Mocht dit echter wel nodig zijn, dan zijn er aangepaste reinigingsmiddelen. Zijn de Barrisol spanplafonds ook buiten te . Hoewel dit uiteraard per situatie anders is.


Als u rookt vraagt een plafond meer onderhoud. Een vals plafond van kunststof is met groot gemak . Een vlieg doodslaan op uw spanplafond ? Maak het eenvoudig en nauwkeurig schoon met deze reinigings set. Dit reinigings middel tast de coating op uw spanplafond niet aan.


Spuit het reinigingsmiddel op de vervuiling en veeg vervolgens met een microvezeldoek totdat het spanplafond schoon is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts