woensdag 20 januari 2016

Duco glasmax zr

Regelbaarheid in functie van het drukverschil, P3. Winddichtheid (in gesloten stand), 6Pa. Plaatsing op tussenregel met kokerprofiel, Plaatsing op tussenregel met . Roosterhoogte met glasplaatsing, mm. Standaard bediening, klephendel mm.


Inbouwhoogte bij compacte kalf, mm.

Het is leverbaar met of zonder zelfregulerende klep (ZR). Het susrooster is uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Ventilatierooster met duurzaam dempingsmateriaal. Technische specificaties.


Op glasplaatsing, glasgoot 12. Dit rooster kan optioneel uitgerust worden met een pollenfilter, met behoud van een aanzienlijke luchtdoorlaat . Met kokerprofiel (kalfplaatsing). Compacte kalf met inbouwhoogte.

Specifiek ontwikkeld voor plaatsing op het glas. Grote luchtdoorlaat en superieure dempingswaarden in vergelijking met standaard ventilatieroosters. Actieve sluiting” zorgt voor een perfecte.


Duco ventilatie roosters. FireMax -ZR-compacte-kalfplaatsing-tot-90-minuten-brandwerend. Eén rooster, drie doorlaten. Integrale ventilatie- oplossingen voor renovatie.


Glaszetters weten waarom ! Geluiddempende zelfregelende ventilatieroosters. Voor elk renovatieproject een geschikt type rooster. Zelfregelend ventilatierooster met geïntegreerd zonweringdoek. Het rooster is van een design buitenprofiel voorzien dat zorgt voor een unieke waterdichtheid. Meer informatie Bestellen.


Het thermisch geïsoleerde en geluiddempende rooster is gemaakt voor plaatsing op het glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts