vrijdag 22 januari 2016

Stalen wandplaten

De diverse modellen wandplaten zijn zeer geschikt voor gebruik van de opbouwsystemen. Eerst wordt de binnendoos gemonteerd met de isolatie, vervolgens wordt het buitenwandpaneel van uw keuze geplaatst. De uitstraling van uw project is dus flexibel, terwijl de isolatiewaarde en . Stalen wandplaten kunnen in verschillende vormen geprofileerd worden (meest voorkomende vormen zijn trapezium en golf). Meerdere coatings mogelijk.


Panelen, wand- en dakbeplating in Elshout Tel.

Stalen balken, kokers, buizen in Nieuwkuijk Tel. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Wij zorgen voor de juiste producten op het juiste . In combinatie met een binnendoos maakt u een gangbaar opbouwsysteem. Uitermate geschikt voor gebruik als wandplaat bij stacaravan, garage, schuur of schutting.


U vindt dit onderaan deze pagina. Wandplaten van staal en aluminium (ook wel gevelplaten genoemd) kunt u bij ons eenvoudig online tot maximaal m lang op maat geknipt in verschillende staaldiktes, coatings en kleuren bestellen. Wij hanteren geen minimale afname.

Afhankelijk van het aantal m² dat u afneemt krijgt u een aantrekkelijke korting als u . Zelf een schuur of afdak bouwen? Met de stalen dakplaten en wandplaten is het bouwen van een schuur of afdak heel eenvoudig. De damwand dakplaat in antraciet is geschikt voor bijvoorbeeld een hellend dak van een schuur, stal of prieel.


Staat de damwand profielplaat die u zoekt er niet bij? Waarschijnlijk is deze wel door ons leverbaar! Of gaat u zelf een volledige nieuwbouw of renovatie starten? Dan bent u bij Huisman aan het juiste adres voor al uw bouwmaterialen. Wij bieden u verschillende soorten wandbekleding, wandplaten en gevelplaten, bijvoorbeeld: profielplaten, stalen rabatten, sandwichpanelen, houten gevelbekleding en kunststof panelen.


Nautracom levert stalen damwandplaat, metalen damwandplaat, dakplaten, wandplaten. De meest voorkomende profielen zijn de golf profielen en de trapezium profielen. Dat wil zeggen dat de beplating geproduceerd wordt door middel van het rolvormproces (koudprofileren) uit.


Aluminium of uit stalen rollen (coils). Bouw snel een hal, werkplaats of stal met stalen wandplaten. ISO-bouw levert stalen wandplaten die compleet zijn afgewerkt. Stalen dakplaten zonder isolatie en geïsoleerde wandpanelen.


Mooie partij metalen damwandplaten, golfplaten, wandplaten. Allemaal metalen platen, restpartijen, .

Stalen en aluminium damwandplaten, ook wel damwandprofielplaten genoem worden veel toegepast als gevel- en wandbekleding van o. Finish Profiles dak- en wandplaten met jaar garantie! Alle mogelijke dak- en wandprofielen die er zijn! We maken gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel uit IJmuiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts