maandag 25 januari 2016

Luxe lamellen

De Luxe verticale jaloezieën in de top van de lijn stoffen lamellen worden verkocht op maat gemaakt in onze online webshop. Houten jaloezieën zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar ook een hele stijlvolle oplossing om zonlicht te weren in huis. Maar waar komt het concept met verschuifbare lamellen eigen vandaan? En hoe maak je deze aloude raamdecoratie passend in ieder interieur van nu?


Tot goedkoper dan de winkelprijs.

De houten jaloezieën worden binnen werkdagen geleverd. Twee showrooms in België. Ruime keuze uit topkwaliteit. Ontdek hier onze collectie luxe jaloezieën en lamellen. Met jaloezieën in hout, bamboe, leer en de Wolterinck line!


De raambekleding specialist uit Amsterdam ( Ijburg). De- Luxe combineert eenvoud en gemak met een verfijnde vormgeving.

De bediening bestaat uit één combi-component voor de hoogte- instelling en het tuimelen van de lamellen. Het optrekkoord loopt door de draaistang heen. Bent u op zoek naar luxe houten jaloezieen? Veneta Raamdecoratie heeft een exclusieve collectie van houten lamellen voor u geselecteerd.


De collectie bestaat uit een verfijnde smaak en mix van kleuren en materialen, inspelend . Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw lamellen extra speciaal te maken! Raam decoratie zoals u het wenst te hebben. Zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge qualiteit in combinatie met design en accessoires, zodat u net dat extra beetje luxe aan uw lamellen kunt toevoegen. Heeft u grote ramen en u wenst niet . RELAXUN LUX 4BUITEN GEWOON GENIETEN MET DIT LUXE LAMELLENDAK.


De absolute buitenbeleving met deze hoog gewaardeerde comfortabele buitenruimte. Puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP screens die bestaan uit 1graden oriënteerbare lamellen met . Of zijn ze nooit weg geweest? Lamellen zijn weer helemaal terug van weg geweest. De lamellen terrasoverkapping kunt u zo luxe maken als u wilt.


Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond.

Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de . Met de lamellen kunt u perfect de lichtinval regelen naar wens. Buitenleven krijgt een nieuwe dimensie met het Veldman Harol type UMBRIS lamellendak. Dankzij de kantelbare lamellen bepaal je zelf jouw seizoen.


Er is gekozen voor schuifpanelen voorzien van aluminium lamellen , waardoor de zontoetreding in de ruimten door de bewoners zelf beïnvloed kan worden. Afbeelding: Luxe moderne villa met structurele zonwering in de voorgevel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts