maandag 26 januari 2015

Zonwering ibiza

Mooie ronde vormgeving voor verfraaing van uw gevel. Door een speciaal gevormde kap met speciaal . Modern vormgegeven cassette knikarmscherm. Door de speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting van de cassette.


Zoekt u een goed scherm voor een beperkt budget dan is dit een goede keuze.

Moderne doeken met mooie standaard frame kleuren zorgen voor een resultaat . Vervolmaking van de Ibiza. Deze volledig gesloten cassette-uitvoering heeft alle voordelen van dien. Standaard kleur omkasting en armen.


Bediening Handmatig (oogwindwerk en slingerstang) Elektrisch met schakelaar of . Het volledig gesloten maatwerk cassette knikarmscherm Ibiza plus is synoniem voor optimaal genieten standaard voorzien van een Somfy motor inclusief schakelaar. Het perfecte uiterlijk van het scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier.

Het zonnescherm wordt tijdens de actie . Het knikarmscherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het compacte en perfecte uiterlijk en zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduw plezier. Informatie over Ibiza Plus. Maatwerk Gesloten Cassette knikarm scherm.


Rainbow Ibiza Gesloten Cassette. Knikarmscherm gesloten cassette Ibiza - ACTIE! Voor deze editie, met design afdekkappen, kunt u kiezen uit speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en u kunt kiezen uit exclusieve doeken speciaal ontworpen voor de Ibiza Limited Edition. De Ibiza Plus heeft een fraaie, ronde uitstraling vanwege haar volledig gesloten cassette-uitvoering.


Wesdijk Homestyle Zeeland heeft met dit nieuwe knikarmscherm een extra attractieve zonwering voor u zodat u heerlijk kunt genieten van uw terras! Zo kunt u lekker van uw terras genieten in de warme zomer dagen. Door speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting.


Een electrisch knikarmscherm Ibiza met motor voor de prijs van handbediend. De aktie Ibiza is een kwalitatief goed scherm met een semi- cassette bak. Meet de lengte van de zonwering.

Bij uitvoering met verlengde kapsteunen dient u eerst twee gaten te boren in het kapsteun. Teken nooit in de voegen! Dit zonnescherm heeft een zonnige naam.


Een uitstekende verhouding tussen betaalbaarheid en prestatie in een functioneel en esthetisch verantwoord kwaliteitsproduct. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts