vrijdag 30 januari 2015

Trap bekleden eindhoven

Laat ook je trap bekleden in Eindhoven en omgeving met top kwaliteit tapijten zoals DESSO, PARADE en BONAPARTE (AL MOGELIJK V.A. €250). Dan komen wij graag bij u langs om vrijblijvend onze collectie stalen te laten zien, dit kan ook in de avonduren. Wij werken vanuit Best en Oirschot, dus een trap bekleden in Eindhoven is voor ons geen enkel probleem. Uw trap opnieuw bekleden is een klus die u liever laat doen door een erkend traprenovatiebedrijf in Eindhoven.


Uiteraard wilt u tegen een scherp tarief een kwalitatieve trapbekleding.

Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in Eindhoven voor alle soorten . Wilt u uw trap , binnen een dag, voorzien van een nieuwe trapbekleding ? Een trap die aansluit bij uw wensen en een geheel vormt met de rest van uw interieur ? Dit realiseren we ieder dag voor onze klanten. Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Onze medewerkers in Eindhoven.


Trappenspecialist in Eindhoven nodig? De experts zorgen voor een snelle traprenovatie of nieuwe trap.

De renovatie kan al binnen dag, zonder breekwerk! Trap bekleden Eindhoven en omstreken. Wij stofferen wekelijks trappen in regio Eindhoven. Tapijt en Sisal trap bekleding.


Vrijblijvend met stalen aan huis. Trap -Reno traprenovatie specialist. Vakkundige en betaalbare traprenovaties. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Voor iedereen een voordeel. Door een trap met slijtage of beschadiging tijdens een traprenovatie van nieuwe trapbekleding te voorzien, creëert u meer sfeer in huis. Zo kunt u uw trap bekleden met PVC van de vernieuwde Quick-Step Livyn Pulse designs.


Bezoek dan onze showroom in Eindhoven ! Traplopers en bekleden of gestoffeerde trappen kopen in regio Eindhoven. Is uw trap toe aan een traprenovatie ? Het geeft een strak resultaat en uw trap wordt weer de blikvanger in . Wil je jouw trap renoveren en woon je in Eindhoven ?

Vraag gratis traprenovatie of trapbekleding offertes aan, vergelijk experts en vind de beste deal. Traprenovatie is ook in Eindhoven helemaal van deze tijd. Woont u in Eindhoven en wilt u uw trap graag opnieuw laten bekleden ? Upstairs is al jarenlang dé specialist in traprenovatie. Een veilige en mooie trap gaan samen met JPM Parket in Eindhoven.


Ik bekleed bijvoorbeeld de zijkanten van je trap met massief hout of multiplankparket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts