woensdag 28 januari 2015

Hordeur luxaflex

Kortouniek in zijn soort! De hordeur kan op iedere gewenste . In ons land maken horren is ons leefklimaat comfortabeler. In Malawi kan een hor het verschil maken tussen leven en dood.


Voor Project Malawi werken we samen met . Compleet op maat gemaakt en nu Korting!

Ventilatie in huis is zeer belangrijk, zeker in de zomer als u de warmte wilt laten ontsnappen en het zomerbriesje naar binnen wilt laten. Het zomerbriesje is ook het enige wat naar binnen moet komen, insecten en beesten moeten buiten blijven. Een ( luxaflex ) hor is hiervoor . Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen.


Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden.


Omschrijving: Geschikt voor enkele, dubbele deur en schuifpui, standaard tot breedte 1cm. Montage op het kozijn is een optie zie prijslijst.

Voor dubbele deuren twee deuren naar elkaar. Fraai stevig aluminium soft-line profiel met borstel afsluiting in de treklijst. Rolhordeur -plano luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch ( Formaat: 48 KB).


Vaste- hor classic luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 73 KB). Inzet- hor smart fit luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 55 KB). De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie . Vind luxaflex hordeur op Marktplaats. Op zoek naar een hordeur voor een schuifpui? Wij meten, leveren en monteren hordeuren voor uw schuifpui tegen een scherpe prijs.


Vraag direct een offerte aan. Luxaflex Plissé Hordeur Designa met korting. Zoek resultaat van hordeuren schuifpui binnen . In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Met plisse hordeuren houdt u insecten buiten en kunt u toch optimaal ventileren.


In onze showroom te Zoetermeer beschikken wij over een ruim assortiment horren en hordeuren. Voor horren voor dakramen, draaikiep-ramen, schuiframen of draairamen bent u bij Den Heijer Woningstoffering aan het juiste adres. Voor ieder raam is er een passende hor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts