vrijdag 16 januari 2015

Perzisch tapijt grijs

Vind perzisch tapijt grijs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met de heerlijk zachte tapijten uit de Otantik-collectie haalt u de klassieke, oosterse stijl in huis. De verscheidene prachtige dessins bevatten 460.


Nain Florentine - Donkerblauw tapijt Ø 2Oosters, Rond Tapijt.

Pakistan Bokhara 3ply tapijt 78x2Oosters, Loper Vloerkleed. Kelim Nimrud tapijt 140x2Oosters Tapijt. Maar de belangrijkste taak van vloerkleden is natuurlijk je voeten warmhouden.


Daar weten wij in Zweden alles van. Bij IKEA hebben we daarom een ruim assortiment vloerkleden en Oosterse tapijten. Bekijk dan eens de collectie klassieke vloerkleden van Karpettenkelder.


Meer ideeën over Oosterse deken, Tapijten en Oosterse tapijten.

Houd je voetjes lekker warm. Een vloerkleed maakt je ruimte pas echt af, dit zorgt voor veel sfeer en warmte. Wij verkopen tapijten in alle soorten en maten. Bekijk hier ons online aanbod of kom naar een van onze winkels voor ons . Kashkuli tapijt uit Iran. Het grijze vloerkleed heeft een prachtig vervaagd design met subtiele donkerblauwe elementen.


Bekijk ons grote assortiment vintage vloerkleden. Vloerkleed Victory is een mooi kant en klaar vloerkleed opgedeeld in blokken en figuren. Dit 160x2kleed bestaat uit mooie grijstinten wat het vloerkleed een stoer maar elegant uiterlijk geeft. Dit artikel wordt binnen werkdagen . Naast het opnieuw kleuren van oude tapijten worden er ook nieuwe tapijten ontwikkeld met de kleuren van nu maar de prints van toen.


Het zijn allang niet meer de klassieke, donkere kleuren. Tegenwoordig zie je ook de populaire kleuren zoals grijs en blauw in de kelim kleden. Verkoop modern hoeksalon, weg wegens aankoop nieuw.


Het Old Persian Karpi tapijt is een vloerkleed dat bestaat uit allemaal rechthoekige vlakken.

Elk van deze vlakken bevat een eigen patroon en een eigen kleur. Hierdoor is er altijd wel wat om naar te kijken. Vloerkleed Cordoba grijs 160x2cm. Vloerkleed Cordoba albast 160x2cm.


Perzische tapijten : Grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts