dinsdag 20 januari 2015

Karpetten nl

Op zoek naar goedkope vloerkleden? Klanten roemen onze service en vakkennis. Van zeer exclusieve tot betaalbare tapijten. De specialist in vloerkleden.


Bestel online of kom langs in de winkel in Hilversum om alle tapijten te bekijken.

Wij zijn het adres voor karpetten en vloerkleden. Onze collectie vloerkleden en karpetten bestaat uit vele verschillende kwaliteiten zoals, geweven, handgeknoopte en hand getufte vloerkleden en karpetten. Al onze karpetten en vloerkleden worden zonder verzendkosten geleverd in Nederland en België.


Karpetbiedt de grootste variatie karpetten , vloerkleden en vloerbedekkingen van de beste merken. Inspiratie opdoen om daarna de juiste keuze te maken is bij Karpeteen fluitje van een cent. Het ruime assortiment is dusdanig gevarieerd op prijs en kwaliteit dat het voor iedereen gemakkelijk is . Ieder kleed heeft een unieke uitstraling.

Bij ons vindt u een grote collectie vloerkleden. Voor elk wat wils, van moderne kleden tot klassieke waaronder Patchwork, kinderkleden en (vintage) Marokkaanse. Ook vloerkleden uit Nepal, India, Afghanistan, Turkije maar ook uit diverse Europese landen. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België.


Gratis recht van retour dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen en betalen u dan het volledige bedrag binnen dagen weer terug. Voor leuke betaalbare karpetten en vloerkleden bent u . Een vloerkleed of karpet komt het mooiste tot zijn recht als het een ruime en solide indruk geeft. In de eethoek of zithoek moet het dan ruim onder de salon of eetkamertafel liggen, dus eigenlijk een maatje groter. Het vloerkleed komt dan beter tot zijn recht.


Vloerkleden van de beste kwaliteit en scherpe prijzen. Uiteraard als retailer en als consument sturen wij u graag door . Bent u op zoek naar een nieuw karpet ? Laagpolig, hoogpolig of natuurkarpet? Dat een mooi karpet niet .

Karpetten van natuurlijke materialen en op maat gemaakt. Bekijk hier ons volledige assortiment of kom langs in één van onze Woonwinkels! Covetex is de vloerkledenspecialist. En mocht u daar ook niets in . Covetex is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en karpetten voor de regio Helmon Deurne en Gemert met o. A-merken Desso, Bonaparte en Parade en uiteraard ons huismerk NL Label.


Covetex biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook gediplomeerde stylisten . Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts