vrijdag 30 januari 2015

Kleurolie parket

Vloerolie van Tycho is een vloerolie die zeer geschikt is voor houten vloeren. Vloerolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling.


Parketolie in vele kleuren online te bestellen. De kleurolie van Tycho geeft uw vloer en meubel een natuurlijke uitstraling. Voor een goede bescherming tegen vocht en vuil dient u de kleurolie af te werken met hardwaxolie Naturel of Naturel Mat.

Geef uw eiken parketvloer een kleureffect of maak hem zo donker als een wengé. Logen, beitsen of gekleurde olie , FloorHouse heeft het in huis! Wij kunnen de vloer afwerken met olie of kleurolie.


Wij werken met diverse merken. Dat betekend dat de olie een kortere droogtijd heeft, met uitzondering van woca . Uw Eiken houten vloer behandelen met kleurolie voor een houten vloer in uw geheel eigen kleur en stijl. Kleurolie komt uitstekend tot zijn recht op Eiken. Om een gelijkmatig resultaat te krijgen .

Aquamarijn voorbeelden kleurolie op eiken. Voor een sterkere kleuring mogen aan liter olie maximaal blikjes kleurpigment worden toegevoegd. Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen.


Dit zijn eigenlijk een soort open poriën. Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer. Deze olie verzadigd het hout van de vloer zodat deze waterafstotend wordt. De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . Vind hier tips en tricks om een houten parket vloer te behandelen met onze olie.


Onze olie is geschikt voor zowel eiken als grenen vloeren. Een naturel kleurolie geeft vrijwel geen kleur af, behalve dat je vloer een warme natuurlijke kleur krijgt. Door het juiste pigment aan een olie toe te voegen kunnen oliën op kleur worden gemaakt.


Hiermee worden de houten vloeren bewerkt. Je geeft jouw houten vloer dan bijvoorbeeld een whitewash- . Olie dringt diep door in uw parketvloer en haalt de nerf prachtig op. Hierdoor kunnen vloeren later altijd uitgebreid . Doordat olie geen filmlaag vormt, krijgt uw parketvloer een natuurlijke, matte en zijdezachte uitstraling.


Door uw parketvloer te behandelen met olie , beschermt u deze tevens tegen vuil en vocht. U kunt bij de oliën kiezen uit een groot variété aan kleuren en .

Voor 14:bestel volgende werkdag in huis. Deze behandeling wordt toegepast wanneer krassen of brandvlekken gemaakt werden of wanneer de behandelde vloer tekenen van slijtage vertoont. Tijdens lokale behandelingen zullen enkel de door beschadiging vrijgekomen vezels . Een mooie geoliede houten vloer heeft iets onweerstaanbaars. De warme uitstraling, de natuurlijke kleuren en alle lijnen, knoesten en nerven.


Een houten vloer met dit type afwerking krijgt na verloop van tijd steeds meer karakter. Het Bona Olie Systeem verbetert de uitstraling van de houten vloer. Handleiding en tips over het aanbrengen van olie op een houten vloer. Hardwax Olie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een vuil- en waterafstotend oppervlak. Bekijk ons aanbod Hardwax olie hier.


Zeer geschikt voor houten vloeren, parket en trappen. Het oliën van je houten vloer is voordeliger dan het te laten lakken. Je bespaart hiermee snel een paar honderd euro.


Daarnaast gebruiken wij een sterke projectmatige olie , alles voor een duurzame afwerking. Nu tijdelijke aanbieding voor het schuren en oliën 24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts