donderdag 29 januari 2015

Vloer garage coating

Snel en gemakkelijk een garagevloer coaten doe je met weber. Bent u op zoek naar een stevige beschermlaag voor uw garagevloer, overweeg dan eens een coatingvloer. Deze vloeren zijn prima bestand tegen krassen, stoten en slijtage, zijn vloeistofdicht en eenvoudig te onderhouden. De garagevloercoatings van Epoxywinkel. Veel betere kwaliteit dan Gamma, Praxis of Karwei.


Geschikt voor zowel doe-het-zelver als professional!

Dan zijn de DEWEFLOOR AC acrylaatvloer en de DEWEFLOOR EP-C vloercoating geschikt voor u. Acrylaat gietvloeren zijn naadloos, slijtvast en onderhoudsvriendelijk en voldoen aan de strengste . Voor de vloer zouden we graag een makkelijk te reinigen coating op de beton voorzien, maar we weten niet wat hier precies de mogelijheden zijn. Een garagevloercoating geeft de vloer van uw garage schone, nette en esthetische afwerking. Deze coatings zijn bestand tegen vet, olie, benzine en vele andere chemicaliën.


Vanzelfsprekend zijn deze coatings slijt-, kras- en stootvast. Ook zult u geen last hebben van vlekken van autobanden. Garagevloer coatings zijn .

Slijtvaste garage coating staat bovenaan de prioriteitenlijst voor een goede garagevloer. Uw garagevloer coaten is een flinke klus en de mate van slijtvastheid is bepalend voor de levensduur. De voordelen van een garagecoating. Een betonnen garagevloer beschikt over een hoge hardheid ( weerstand) en is een perfecte . Hoe werkt een componenten betonverf?


Zodra de twee componenten bij elkaar komen gaan deze een reactie aan. Dit harscomponent zorgt na de reactie voor een harde toplaag over uw garagevloer. Voor steenachtige ondergrond zoals een garage vloer is betonverf de ideale oplossing, omdat dit een stevige verf is die makkelijk te verwerken is.


Via de garage komen wij vaak binnen. In de winter is het dikwijls koud en nat en is een anti-slip laag ideaal voor de garage. Daarnaast wordt er geklust in de garage. Een andere oplossing is een garagevloercoating.


Coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde eigenschappen als gietvloeren. Thomas gebruikt daarom een grijze lak speciaal voor garagevloeren. Maar ook voor een hobbyruimte die intensief gebruikt wordt is de coating geschikt. Een verf die je gebruikt voor de vloer moet tegen een stootje kunnen.


Kies daarom een verf die daar tegen bestand is.

Voor een betonnen ondergrond is er betonverf te koop en voor de garagevloer speciale garagevloerverf. Deze is zelfs bestand tegen een kortstondige blootstelling van gemorste olie of benzine. Op zoek naar Coatings voor de werkplaats garage ? Wij bieden vloeistofdichte coatingvloeren en wanden voor autogarages Bekijk nu onze website!


Dat zijn in elk geval de elementen, waar het omdraait bij de vloeren die Coatingvloer. De vloer in een garage moet uiteraard bestand zijn tegen meerdere factoren. Bijvoorbeeld met betrekking tot de . Een stoffige betonvloer of cementvloer in de garage is lastig te onderhouden.


Iedere vloeistof en al het vuil trekt rechtstreeks in de vloer. Met een goede garagevloer coating is je garagevloer bestand tegen autobanden en allerlei ( vloei)stoffen als benzine en olie. Bovendien zorgt het voor een duurzame afwerking van . Dé webshop voor al uw vloercoating, betonvloercoating, 2k epoxy coating.


Coating voor verschillende types eindgebruik, zoals het coaten van uw garagevloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts