donderdag 22 januari 2015

Velux lichtkoepel zonwering

Met de VELUX buitenzonwering voor lichtkoepels houdt u de warmte buiten en het klimaat binnen aangenaam. Lees er alles over op deze pagina. De lichtkoepel van VELUX voorziet uw aanbouw, uitbouw of opbouw met plat dak van daglicht, frisse lucht en uitzicht op de sterren.


De VELUX lichtkoepel vlakglas is een stijlvolle toepassing. Het glas heeft een speciale coating waardoor het eenvoudig is schoon te maken.

Dit product is beschikbaar in een vaste (niet te openen) en een elektrisch te openen variant. Zonwering op Solar of handbediend plisse gordijn voor VELUX lichtkoepel in alle VELUX maten leverbaar, bijk de scherpste prijzen in onze VELUX shop. De buitenzonwering voor lichtkoepels werkt op zonne-energie. Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt van het product aanwezig te zijn. Heeft u een elektrisch te bedienen VELUX lichtkoepel ? Dan kunt u de buitenzonwering eenvoudig . Koop uw VELUX gordijnen in de officiële online VELUX shop - Kies uit de volledige collectie van maten en kleuren - Goede service en geen verzendkosten.


Selecteer de maat van het Buitenzonwering op Solar voor uw VELUX Lichtkoepel.

Elektrische buitenzonwering van VELUX. Vensterzonweringen van VELUX Lichtkoepel Buitenzonwering koop je eenvoudig online bij bol. Voor het reduceren van de warmte (tot wel ) is er de mogelijkheid een elektrisch bediende buitenzonwering toe te passen op de lichtkoepel. De perfecte klik Vormt de perfecte klik met lichtkoepels typen : CVP en. In de zomer kan de temperatuur in de ruimte onder het platte dak behoorlijk oplopen.


VELUX heeft daarom speciaal voor de VELUX lichtkoepel een elektrische zonwering op zonne-energie. Een VELUX lichtkoepel of lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Wilt u een standaard lichtkoepel , een rookventilatie koepel of een daktoegangskoepel voorzien van raamdecoratie of zonwering ? Zo kan u daglicht blokkeren, verzachten of juist toelaten op het moment dat u dat wilt. Er is zonwering voor zowel de buiten- als de . VELUX Verduistering, zonwering en raamdecoratie voor lichtkoepels.


Verzacht het binnenvallende daglicht en voegt extra decoratie toe aan het interieur. VELUX Raamdecoratie op afstand bedienbaar via netstroom of zonne-energie voor VELUX Lichtkoepels , altijd perfect passend en verhogen de isolatie van uw koepel. De aluminium lijsten van dit product zijn wit gelakt en ook het screendoek . VELUX plissé gordijnen laten uw kamer baden in een aangenaam, zacht licht. Ze zijn op elke plek in het raam aan .

De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels , serres en dakramen. Plisségordijn lichtkoepel. Een koepelplissé bevestigt u heel eenvoudig in de koepel en is met een handgreep te bedienen.


Eventueel optioneel is een bedieningsstang mee te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts