maandag 26 januari 2015

Natuursteen badmeubel

De wastafelmeubels uit onze collectie bestaan uit een blad van antraciet hardsteen en een onderstel van massief eikenhout of gelakt fineer. Koop of Verkoop natuursteen op Marktplaats. Meubels met hardstenen wasbladen leverbaar in diverse maatvoeringen. Op zoek naar een natuurstenen badmeubel of badkamermeubel?


Hornbad heeft betaalbare hardstenen badmeubelen!

De lavabomeubels uit onze collectie bestaan uit een blad van antraciet hardsteen en een onderstel van massief eikenhout of gelakt fineer. Natuurstenen wastafel van topkwaliteit. Badkamermeubel Trend Wood natuursteen scherp geprijsd.


Compacte uitvoering van slechts 38cm! Kleur onderkast: hoogglans Antraciet. Laden met soft-close systeem. Dit badmeubel wordt voor u besteld. ADG Wood Dynasty natuursteen badmeubel.

Compleet badmeubel bestaande uit: Onderkast met softclose lade. Afmetingen: 120cm bree 50cm hoog. De Lusso Forza badmeubelen zijn uitgevoerd met een mm natuursteen wastafel en softclose lades. Badmeubel serie Lusso Forza.


De kraan en spiegel zijn exclusief. Sem Makalu badmeubel 120x46cm cottage oak met natuursteen blad en softclosing laden. Onze natuurstenen badmeubels zijn een waar sierraad in uw badkamer of toilet. Geheel vervaardigd van massief natuursteen en helemaal naar wens gemaakt.


Zelfs zwevende bladen behoren tot de mogelijkheden! Uw natuursteen badmeubel zelf ontwerpen. U kunt uw natuursteen badmeubel in uw natuursteen.


Vóór gebruik, wrijf de natuurstenen wastafel in met olijfolie voor extra bescherming. Dit betekent dat ze gevoelig is voor bevlekking. Vandaar, reinig onmiddellijk na het morsen, houd het oppervlak stofvrij, sta niet toe dat vervuiling zich ophoopt (make-up, water, etc.), spoel de wastafel na gebruik . Bellanti Elena badmeubel 80x46cm softclose laden eiken licht met wastafel natuursteen M200.


Altijd gratis bezorgd en tegen de laagste prijzen!

Wastafel van natuursteen. Wilt u iets bijzonders en stijlvols in de badkamer? Kies dan voor een exemplaar van natuursteen in de kleur zwart, grijs of antraciet. Het materiaal zorgt voor een prachtige uitstraling en is uitstekend te combineren met badmeubels in verschillende materialen of kleuren.


Maak van uw badkamer een ware schoonheid! Combineer een stenen wastafelblad met wanden en vloeren van natuursteen. Elke badkamer heeft immers een wastafel nodig.


Bovenal één die praktisch is én een lust voor het oog. De vrijheid in design en steensoort geeft ontwerpers de gelegenheid om uw custom made .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts