donderdag 22 januari 2015

Duurzame gevelbekleding

Houten gevelbekleding geeft een natuurlijke uitstraling aan een gebouw. Er is geen ander algemeen bouwmateriaal dat met zo weinig energie wordt geproduceerd . Hout is hernieuwbaar en vrijwel CO2-neutraal. Gevelbekleding geeft een prachtige individuele uitstraling.


Maar naast de esthetische functie heeft ons duurzaam en ecologisch hout een hoge isolatiewaarde.

Door de samenstelling van het materiaal wordt warmte en kou gereguleer met forse energiebesparing als . U bent op zoek naar gevelbekleding? Heeft u weleens nagedacht over ecologische en duurzame gevelbekleding ? Met ecologische gevelbekleding draagt u bij aan het behoud van de natuur. Want een betere toekomst begint immers toch bij onszelf?


En met duurzame gevelbekleding kiest u voor een levensduur van . Milin, totaalleverancier in duurzame gevelbekleding.

Meest uitgebreide assortiment voor duurzaam afbouwmateriaal. Bekijk het grootste assortiment. Duurzaamheid is voor ons zeer belangrijk. Echter voor dergelijke gevelbekleding kunnen we enkel houten alternatieven terugvinden.


Vinden we zeer mooi, dit is Woodface met Thermowood. Aluminium in combinatie met hout. Is Trespa, zeer onderhoudersvriendelijk. Bij duurzame gevelbekleding wordt al snel aan hout gedacht.


Maar wist u dat ook kunststof gevelbekleding duurzaam is? We vertellen u graag waarom. De duurzame gevelbekleding zijn niet van echt te onderscheiden en in verschillende kleuren en houtstructuren leverbaar. Het kleurenpalet van de rabat gevelbekleding is nu uitgebreid met unieke nerfstructuren.


Xyhlo biofinish is een duurzame en milieuvriendelijke bescherming van hout in met buitentoepassingen en is ideaal te gebruiken voor houten gevelbekleding. Ontdek hier het gamma gevelbekleding in vezelcement van Cembrit en creƫer een verrassende, unieke gevel. Het aanbod aan houten gevelbekleding bestaat uit diverse vernieuwende producten die niet alleen duurzaam , maar ook onderhoudsarm zijn.

Zo is ModiWood thermisch gemodificeerd om het product extra duurzame eigenschappen te geven. Het thermisch modificeren van hout is bovendien een milieuvriendelijk proces . ModiWood is thermisch gemodificeerd hout dat door het proces van verhitten en afkoelen extra duurzame eigenschappen krijgt. Het afwisselend verhitten en afkoelen van het hout zorgt dat de hars uit het hout wordt verwijderd.


Het hout zal door dit proces minder gaan werken en dat maakt deze houten gevelbekleding. InterFaca focust zich op de productie en de handel van duurzame houten gevelbekleding voor de Nederlandse markt. Het doel is om handelaren, architecten en opdrachtgevers kwalitatief hoogwaardige en innovatieve houtproducten te leveren, advies te geven op het gebied van houten gevelbekleding en . Colorpanel gevelbekleding is verkrijgbaar in vele kleurstellingen, het traditionele rabatmodel is nog steeds erg populair, uitermate duurzaam en milieuvriendelijk. Twinson gevelbekleding is uniek in zijn soort, het combineert de voordelen van hout en kunststof, verkrijgbaar in echte natuurtinten geeft het een heel warme . Uw buitenmuur bekleden met de juiste gevelbekleding geeft uw woning of gebouw de gewenste uitstraling.


Het kan zorgen voor een compleet nieuwe look bij een renovatie of de juiste finishing touch bij een nieuwbouw. Wat uw plannen ook zijn, onze vakmannen beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw. U zoekt duurzame gevelbekleding ? Cocoon Holland BV levert een unieke coating, ideaal als gevelbekleding voor uw pand! Gevelrenovatie: duurzame gevelbekleding steeds populairder.


Duurzame energie is ook in de bouwsector een hot topic. Er is steeds meer vraag naar milieuvriendelijke bouwmaterialen. Ook wat betreft het renoveren van een gevel, zijn er meer mogelijkheden om duurzaam te werk te gaan. Ziet de verf op uw gevel er niet meer uit zoals het geweest is?


Met Keralit gevelbekleding heeft u dat probleem niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts