donderdag 22 januari 2015

Bok en zwenkwielen

Binnen uur leveren we de zwenkwielen en bokwielen bij u af: het assortiment bestaat uit duizenden standaard zwenk- en bokwielen. Daarnaast ontwerpen en produceren we al meer dan jaar bok- en zwenkwielen op maat. Set bokwielen en zwenkwielen. Goedkope kwaliteits bok- en zwenkwielen voor diverse toepassingen, Gereedschappen, huishoudelijke artikelen, verlichting, electronica en alles voor de tuin.


Binderskampweg U Nijmegen. Zwenwiel met stalen velg en een luchtband van 3x 4.

De hoogte van het wiel zelf is 300mm, dit is exclusief de monteerplaat. De afmetingen voor de monteerplaat zijn 1x100mm. Agrarische groothandel en tevens dé webwinkel voor boeren, burgers en buitenlui.


U vindt hier een groot assortiment artikelen voor als u professioneel of voor uw hobby met buitenleven bezig bent. Onze sortering miniaturen is uniek en . Gebruikt Ophalen of Verzenden. Vind bokwielen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Hierboven vindt u de onderverdeling van de producten.

Kunt u iets niet vinden, gebruik dan de zoekfunctie of neem contact met ons op. Geldig bij alle producten. Wij hebben een bokwiel voor de particulier en het bedrijf.


Bestel eenvoudig in onze uitgebreide webshop. Koop direct uit het beste online aanbod! Transportwielen voor wagens, meubelen, apparaten e. Want je hebt naast meubelwielen ook transportwielen als los wiel, bokwiel of zwenkwiel. GAMMA heeft zwenkwielen met rem en zonder. Meubelwielen, eetkamerstoel wieltjes, meubelroller voor parket.


Bekijk nu de soorten in ons assortiment. Zwenkwielen en bokwielen: een ruim assortiment vind je bij EcoTools. Afhankelijk van de toepassing kunt u het beste vier zwenkwielen of twee zwenkwielen en twee bokwielen gebruiken. Je hebt ze in allerlei maten en uitvoeringen: bokwielen en zwenkwielen.


Wanneer er ook veel recht mee . In ons assortiment vind je kwalitatief sterke wielen in verschillende diameters en met of zonder remmen. Onze bokwielen en zwenkwielen kun je ook per stuk kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts