vrijdag 16 januari 2015

Vloertegels bergen op zoom

Zo kunt u thuis in uw interieur bekijken of het de uitstraling en de kleur heeft die u zoekt. TEGELinfo is gespecialiseerd in bijzonder mozaïek en kleurrijke tegels uit Spanje en Portugal. De mooiste blikvangers voor ieder budget.


TEGELinfo heeft haar eigen TEGELatelier aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom. Dit is een uitgebreid tegelpakket met wand en vloertegels die door.

Keramische tegels in Bergen op Zoom! Exclusieve klassieke wand- en vloer tegels. Een ruime sortering Winchester Tiles , Original Style, Winckelmans, Bisazza cementtegels en terrazzo tegels beschikbaar in de showroom.


Wij zijn meer dan alleen een afbouwhandel, bij ons kunt u ook terecht voor schitterende keukens of praktische en mooie badkamers. Tegeloutlet Bergen op Zoom. Lees meer en maak gelijk een vrijblijvende afspraak.


De meest volledige site met ruim 66. Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend.

We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels , de zogenaamde motieftegels , mozaiektegels , jugendstil vloertegels , art deco vloertegels , etc. Ook effen antieke tegels , zwart wit tegels , en antieke plavuizen en . Wij leveren uw tegels voor een kleine vergoeding ook in Bergen op Zoom. Wilt u nieuwe tegels in Bergen op Zoom laten zetten? De tegelzetter uit ons netwerk helpt u graag bij het tegelzetten van uw wand- en vloertegels. Hier vindt u restpartijen kwalitei.


Bent u in Bergen op Zoom op zoek naar een uitstekende leverancier van natuurstenen vloeren en tegels ? Vloertegels in Bergen op Zoom. We hebben niet alleen de grootste tegelcollectie in de regio Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Etten-Leur, maar ook nog ver daar buiten. Dat betekent duizend en één soorten tegels in allerlei kleuren en afmetingen. En… doordat we zelf importeren en groot inkopen, ook voor een heel aantrekkelijke prijs.


Kenmerk van deze serie is de digitale printtechniek welke is toegepast bij deze tegels. Door het toepassen van deze digitale printtechniek zijn alle tegels nagenoeg uniek. Door een computer wordt voor elke tegel een willekeurige print uit het . Wij verzorgen de tegels , niet het verdere materiaal.


Daarnaast zal in de keuken, badkamer en wc wat wandtegels gezet moeten worden.

Vraag nu gratis je offerte aan op klusbode! Alle advertenties van antieke tegels , Bergen op Zoom op Marktplaats. Bekijk het aanbod van antieke tegels en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts