donderdag 15 januari 2015

Aansluiten verdeler vloerverwarming

Gemakvloerverwarming, verdeler aansluiten , opvoerbocht plaatsen. Zelf vloerverwarming aanleggen? Het is makkelijker dan je denkt! Met deze instructie video kun je zelf.


Een ingebouwde pomp zorgt voor de circulatie van steeds hetzelfde water, waaraan warm water uit de cv-installatie wordt toegevoegd als de watertemperatuur te laag wordt. Een thermostaatkraan regelt dit automatisch.

Het water dat door de vloerverwarmingsbuizen loopt, wordt verwarmd door de cv -ketel. Dit werkt hetzelfde als bij een radiator. Het warm water van de cv ketel gaat via een verdeler door de vloerverwarmingsbuizen. In de verdeler zit een pomp en thermostaat gemonteerd. De pomp zorgt ervoor dat het cv water door de . Kan op zich wel als de lengte gelijk is aan de groep waar deze van afgetakt wordt maar zou zelf de voorkeur geven aan een nieuwe verdeler , ook als het.


Heb in onze nieuwe aanbouw vloerverwarming aangebracht. In de bestaande woning zit al vloerverwarming.

Ik heb een extra verdeler geplaatst. Wij helpen u graag met totaal pakketten, informatie en maatwerk advies. Kijk bij onze montage instructies!


Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp. Toepassing: Vloerverwarming. De VTE standaard verdeler is hydraulisch‐neutraal (d.w.z. geen drukverschil tussen aanvoer‐ en retourleiding).


Nippel met Euro Conus aansluiting (aanvoer voor de vloerverwarmingslang ). Groepsafsluiter met Euro Conus aansluiting (retour van de vloerverwarmingslang ). Energiezuinige circulatiepomp. Reguliere vloerverwarming werkt vaak in combinatie met radiatoren in andere ruimten die met een watertemperatuur van graden werken. De standaard vloerverwarmingsverdeler mengt daarom koud retourwater uit de vloer met heet water dat vanaf de ketel komt om op die lagere temperatuur uit de . Blindstop, voor eventuele hydraulisch-actieve aansluiting van de verdeelunit. In combinati emet deze stalen verdeler uitsluiten ddiffusiedichte vloerverwarmingsbuizen toepassen, . CV-zijdig aansluiten blz. Aansluiten van de regelunit.


Plaatsen thermostatisch regelelement blz. Elektrisch aansluiten pomp blz. Ingebruikname vloerverwarming.

Controle maximaalthermostaat blz. De maximale instelling van 50°C handhaaft men gedurende uur waarna men weer elke. Hierna mag de vloerverwarming in bedrijf worden genomen. De gebruiksaanwijzing van de verdeler.


De vloerverwarmingsslang. Vloerverwarming verdeler , vloerverwarmingsverdelers, regelunits, dubbel afsluitbare verdelers vóórdelig en snel geleverd. Bestel direct bij Installand dé voordelige. In deze verdeler zit ook een mengregeling ingebouw door de aansluiting op de cv-installatie wordt warm water bijgemengd. De hoeveelheid bij te mengen . Robot Standaard verdeler 11-groeps met AlphaA-label pomp en euroconusaansluiting.


De Standaard vloerverwarming verdeelunit van Robot is geschikt voor zowel hoofd- als bijverwarming. Ook de lengte van aansluiting op de verdeler. De Komfort vloerverwarmingsverdelers met energiezuinige pomp zijn uitgerust met een Wilo Yonos circulatiepomp, die over een gelijkstroommotor beschikt.


Daarnaast levert de energiezuinige pomp een . Misschien even voor de zekerheid in de documentatie van de verdeler nakijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts