maandag 19 januari 2015

Rolgordijn met print

Bij Praxis kunt u een rolgordijn laten bedrukken met uw eigen foto, afbeelding, een leuke print of uw eigen design! Wilt u een rolgordijn dat een echte eyecatcher in uw interieur vormt? Dessin en prints rolgordijnen op maat in verschillende kleuren met vele mogelijkheden. Bepaal zelf hoever u het produkt over de muren laat vallen.


Zorg dat het raam goed bedekt is en laat het produkt enkele centimeters over de muur vallen. Bij het bestellen van fotorolgordijnen van lichtdoorlatende stof, kunt u kiezen uit aan de binnenkant bedrukte fotorolgordijnen en uit aan de buitenkant bedrukte fotorolgordijnen.

Meet de hoogte van boven naar beneden. Als u een aan de binnenkant bedrukt rolgordijn bestelt, is de print overdag alleen binnen zichtbaar. Kunnen je ramen wel een upgrade gebruiken? Hang dan een rolgordijn met print op. Leuk bij je andere woonaccessoires!


Wil je ook weleens wat anders dan een standaard rolgordijn ? Bedruk dan je rolgordijn met een eigen print bij Inspirations en geniet van raamdecoratie die echt origineel is. Je eigen rolgordijn bedrukken in vier simpele stappen.

Op zoek naar mooie raamdecoratie? Kies dan voor een rolgordijn met fotoprint! Dit is een echte must have voor iedere (woon)ruimte, kantoor of andere bedrijfsruimte. De rolgordijnen hebben een unieke print en zijn op maat te bestellen. Je kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatend als verduisterend materiaal.


Bekijk alle rolgordijnen met print nu! RolgordijnenGoedKoop heeft de laagste prijzen op de markt. Het rolgordijn is gemaakt van een mooie kwaliteit lichtdoorlatende stof. Dit rolgordijn geeft je interieur een design uitstraling.


Creƫer je eigen look door de kleur te kiezen die. Uw kantoor, showroom, restaurant of andere bedrijfsruimte voorzien van perfecte raamdecoratie? Bestel nu eenvoudig bij Grafiwebshop. Met rolgordijnen op maat? Uw bedrijfsruimte inrichten?


Dan denkt u vast ook wat er voor de ramen moet komen te hangen. Op maat gemaakt, met uw eigen logo, tekst en slogan. Zo bent u direct goed zichtbaar.

Uw eigen foto op uw oude versleten rolgordijn ! Vervang eenvoudig het doek door het bedrukte designdoek. De collectie bestaat uit een ruim aanbod effen stoffen, subtiele dessins en hippe prints. Kinderen zijn dol op dieren.


Overdag stralen de kleuren vrolijkheid uit en vormt . U kunt kiezen voor een enkel rolgordijn , maar ook voor een duo rolgordijn om uw interieur een extra dimensie te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts