maandag 26 januari 2015

Steiger 6 meter

Koop of Verkoop rolsteiger meter op Marktplaats. Het grootste assortiment steigers , rolsteigers, kamersteigers en steigeronderdelen van NL, gratis verzending en direct leverbaar uit voorraad ! Bekijk hier aanbieding (ladders, rolsteiger , kamersteiger ). ASC - Aluminium loopbrug meter. Betaal veilig met PayPal of iDEAL.


Werken op meter hoogte?

Jouw vertrouwelijke partner in werken op hoogte! De steiger in de afbeelding kan afwijken van het geleverde product. Euroscaffold Euroscaffold 1rolsteiger met lichtgewicht platforms.


Steigertransporter meter Maandaanbieding. Op zoek naar een steiger ? Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Alu rolsteigers smal (m ). Deze steiger is x meter , met een vloerhoogte van meter en een .

Wis alle filters Gekozen filters: 5- meter. Let op: Module D kan alleen worden opgebouwd in combinatie met module A, B en C. Rolsteiger meter vloerhoogte smal. Met een vloerhoogte van 6. Platformafmeting x 2cm.


Aanhangwagen Draag werkhandschoenen Draag veiligheidsschoenen met slipvrije zolen en stalen tippen Draag een veiligheidshelm. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. Gekoppelde steigers voor gebruik bij volledige gevels of delen van gevels. De maten en mogelijkheden zijn zeer uitgebrei geef eventuele wensen aan bij uw bestelling. Borent - Huur niet te duur.


Deze ,m hoge aluminium rolsteiger is vooral bedoelt voor de professionele klussen. WIST U DAT wij een lijst van partners hebben voor het laten BEZORGEN van uw . In dit blog lees je tips over het kiezen van een ladder of steiger , het gebruik ervan en valbeveiliging. Universele rolsteiger meter werkhoogte en vele andere modellen vindt u bij LadderExpert. Professionele steigers vind je bij Coolblue.


Zo voldoet hij aan alle veiligheidsnormen en is hij geschikt voor veelvuldig gebruik en het daarbij behorende opbouwen en afbreken. De gebruiker hoeft niet meer op en neer te klimmen, maar kan snel en veilig doorlopen als er meerdere steigertorens zijn gekoppeld. Ook loopbruggen tot een lengte van (m ) voor bijvoorbeeld werk aan dakgoten - zijn leverbaar.

Volgens de Europese richtlijn werken op hoogte, zijn wij verplicht rolsteigers vanaf meter. Een werkvloer moet minstens x meter groot zijn. Deze minimale afmeting is alleen toegestaan bij voornamelijk staand werk, zonder materiaal en gereedschappen. De vrije hoogte tussen twee vloeren moet meter of meer bedragen, en de vrije hoogte tussen een vloer en de eerstvolgende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts